MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'3 Adam konukları kimler?' belli oldu

Tv 8 ekranlarının 3 Adam konukları ile bu geceye damga vurmaya hazırlanıyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumuyla gerçekleşen 3 Adam programında yine kahkahalar havada uçuşacak. Peki, 3 Adam konukları kimler?

Tv8 ekranlarının sevilen programı 3 Adam yeni sezonda da adından söz ettiriyor. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un kendilerine has sunumlarıyla renk kattığı, müzik ve ekran dünyasının ünlü isimlerinin konuk olduğu 3 Adam bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta "Adana Merkez Patlıyor Herkes" klibinin damga vurduğu talk showda bu hafta neler yaşanacak merak konusu. Peki, yine büyük bir heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen 3 Adam konukları kimler olacak?3 Adam bu hafta; Mustafa Sandal'ı konuk ediyor. Şarkılar ve hoş sohbet eşliğinde harika bir program sizleri bekliyor.

3 ADAM'A YAN EKRAN UYGULAMASI GELDİ

Yeni sezon açılışını yeni sürprizleriyle yapan 3 Adam, bomba konuklarının yanı sıra 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç'ı her hafta stüdyosunda ağırlıyor. Ayrıca, daha önce ilk olarak Rising Star Türkiye'de test edilen"TV8 Yan Ekran Uygulaması" ile ekran başındaki izleyiciler de 3 Adam ve konuklarına soru sorabiliyor, böylece her hafta interaktif bir talk Show deneyimi yaşanıyor.

3 ADAM'A GEÇEN HAFTA DAMGA VURAN OLAYLAR

Üç Adam'ın geçtiğmiz haftaki konukları, Git Başımda filminin oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, modacı Buse Terim ve şarkıcı Ziynet Sali oldu. Bülent Emrah Parlak ve Şahin Irmak, Çok Güzel Hareketler Bunlar dönemine gitti ve canlı yayında skeç oynadılar. Seyircilerden birisi, Şahin Irmak'a 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki 'Hıyarlı Baba' karakterine ithafen 'Aaaa hıyar gelmiş' diye seslenince 3 Adam stüdyosu ve ekran başındakiler, kahkaya boğuldu. Ancak, geçtiğimiz hafta yayınlanan 3 Adam 2. bölümüne damga vuran olay programın 2 sunucusu; Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'un çektiği 'Adana Merkez patlıyor herkes' klibi oldu. Skeçle karışık klipte; emo karakterlerine bürünen Eser Yenenler ile Oğuzhan Koç, Zalim ve Çilekeş isimli iki arkadaşı canlandırıyor. Saç ve giyim şekilleriyle dikkat çeken iki Zalim ve Çilekeş karaktarleri, "Adana Merkez patlıyor herkes" isimli şarkıda kendinden geçiyor.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

13 Mayıs 1985'te doğan Oğuzhan Koç, Müzik eğitimi veren özel bir koronun giriş sınavlarını kazandıktan sonra müziğe ilk adımını atmıştır. 8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başlayan ünlü oyuncu, üniversite şenliklerinde konserler vermiştir. 2007 yılı ağustosunda BKM Atölye Oyuncuları arasına katılmakla büyük bir adım atan Oğuzhan Koç, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli komedi programında sergilediği oyunculuk performansına müzik yeteneğini de ekleyerek kısa sürede adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Oyunculuğunun yanı sıra müzik kariyeriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, Ferhat Göçer, Gülben Ergen gibi isimlere beste hazırlamıştır. Oğuzhan Koç, Star TV'de 2013 Mayıs ayında Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile beraber 3+1 isimli gece şovuyla ekranlarda olmaya devam etmektedir.

ESER YENENLER KİMDİR?

14 Şubat 1984 doğumlu olan Eser Yenenler, 11 yaşında tiyatroya başlamıştır. Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan oyuncu, Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer almıştır. 2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandıran Eser Yenenler, bir dönem Star TV'de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuş, BKM Mutfak'tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başlamıştır.

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

20 Ağustos 1983'te doğan İbrahim Büyükak, Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013'te 3+1 programıyla Mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adıyla devam etmektedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler