MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alişan'ın evlenmeyi düşündüğü kız photoshop'lu çıktı

Türkücü Alişan önceki gün Kıbrıs'ta vereceği konser öncesi Atatürk Havalimanı'nda annesi Suzan Tektaş'la görüntülendi. Görücü usulü evleneceğini açıklayan Alişan yaşadığı komik bir olayı da ilk defa açıkladı. 'Beğendiğim kız fotoğraftaki gibi çıkmadı, photoshop varmış.'

Muhabirlerle uçağa binmeden önce sohbet eden Alişan: 'Artık çocuk için evlenirim' dedi. Annesi Suzan Tektaş'ı 'Evlensin tabii torunlarım olsun isterim. Zamanı geçti bile" sözleri üzerine Alişan "Bana her gün dört beş kız fotoğrafı gösteriyor. Ben kızı beğendim de fotoğraftaki gibi çıkmadı, photoshop varmış. Zaten görücü usulü olacak ama tabii benim de görüp bir elektrik almam lazım" diye gülerek cevap verdi.

Geçtiğimiz aylarda program partneri Çağla Şıkel ile 'Ölümsüz Aşklar' klibinde oynayan Alişan verdiği bir röportajda evlilik kriterlerini açıklamıştı.
Sizi ne zaman nikâh masasında göreceğiz?
Bugüne kadar aşk konusunda hep karavana attım. O yüzden artık aşkın beni bulmasını bekliyorum. Eskiden sanat camiasından biriyle asla aşk yaşamam, evlenmem derdim ama artık bu denli büyük konuşmamak gerektiğini de öğrendim. Her şey olabilir.

Evlilik kriterleriniz nedir?
Benimle evlenecek olan kişinin annem gibi olması lazım. Yemek yapmayı bilmeli, temizliğini yapmalı, evini çekip çevirebilmeli. Açık konuşmak gerekirse benim bu saatten sonra evlilikteki tek amacım çocuk olacak. Birini sevip âşık olursam o da bingo olur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler