MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem son bölümde Yiğit ve Nur dudak dudağa

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 17. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Asla Vazgeçmem son bölümünde Nur ve Yiğit uzun süre sonra dudak dudağaydı.

Asla Vazgeçmem 17. bölümü sürpriz gelişmelerin sinyalini veren sahneleriyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde annesinin ve Yiğit'in birşeyler sakladığından şüphelenen İclal artık çileden çıktı ve gerçekleri öğrenmek için annesini sıkıştırdı. Asla Vazgeçmem son bölümünde Yiğit ve Nur arasındaki gerginlik büyük oranda azalsa da Nur'un gittiği yemekte sarhoş olması, Yiğit'i çıldırttı . Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçmem 17. bölümü 4 Haziran Perşembe akşamı ekrana geldi.

ASLA VAZGEÇMEM 17. BÖLÜM ÖZETİ

Araları son günlerde epeyce gerilen Nur ve Yiğit birbirlerinden daha fazla uzak kalamasa da çiftlerin evliliklerini gizli saklı yaşaması, ilişkilerine zarar vermeye devam etti. Yiğit'in soğuk tavırları karşısında sürekli yıkılan İclal, annesinin de kendinden birşeyler sakladığını hissederek, Aytül'ü sıkıştırdı. İclal'i sakinleştirecek kişi ise yine büyük bir aşkla bağlı olduğu Yiğit oldu. İclal'in hastalığından dolayı gerçekleri bir türlü açıklamayı başaramayan Yiğit, İclal'in beklenmedik yemek sürprizine de haıyr diyemedi ancak ikiliyi yemek yedikleri restoranda bambaşka bir sürpriz bekliyordu. Asla Vazgeçmem 17. bölümünde yeni planlar peşinde olan Nazan ise sonucu ne olursa olsun İclal'in canını yakmaya kararlıydı, bunun için hiç düşünmeden Nur'un günlüğünü kullandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler