MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bedel 6. bölüm Atv'de izleyicileriyle buluştu

İlgiyle izlenen dizi Bedel, son bölümüyle heyecan yarattı. Bedel 6. bölümde Begüm Ali'den gelen yardım teklifini kabul etmedi. Ancak yardım etmekte kararlı olan Ali, gizliden gizliye yardım etmeye başladı.

Oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicinin beğenisini kazanan Bedel dizisi son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Uğradığı haksızlıklara boyun eğmeyen Ali ve Begüm arasındaki çarpıcı hikayeyi anlatan dizinin bu bölümü de izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yaşanacak gelişmeler karşısında izleyici ekran başından ayrılamadılar. Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Berk Erçer, Necip Memili, Osman Alkaş, Rozet Hubeş, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı gibi isimlerin bulunduğu Bedel 6. bölümde Begüm'le yeni bir başlangıç hayalleri kuran Ali, Vedat'ın ortaya çıkıp bir kez daha aralarına girmesiyle çılgına döndü. Sevilen dizi son bölümüyle 5 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi.

BEDEL 6. BÖLÜM ÖZETİ

Vedat'ın Begüm'den boşanmak yerine ikisini de öldürmeye çalışması, Seyhanlı ailesini de Ali'yi de dehşete düşürdü. Begüm'ü kaybetme korkusuyla zor anlar yaşayan Ali, bundan sonra ne pahasına olursa olsun sevdiği kadını korumaya yemin etti. Ancak Begüm, Ali'nin yardım tekliflerini geri çevirdi!

ALİ'DEN BEGÜM'E YARDIM

Ali, yine de kazadan sonra Seyhanlıların evini terk eden ve kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Begüm'e gizlice yardım etmeyi sürdürdü. Bedel son bölümde Begüm'le yeni bir başlangıç hayalleri kuran Ali, Vedat'ın ortaya çıkıp bir kez daha aralarına girmesiyle delirdi. İki sevgilinin yeniden bir araya gelmesini isteyen İrem, sonunda geçmişle ilgili büyük gerçeği Ali'ye söyledi.

NAZAN'DAN SON OYUN

Öte yandan, boşanmanın gerçekleşmesini beklerken Vedat'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Nazan, başka bir belayla uğraşmak zorunda kaldı.. Bedel 6. bölümde babasının bu kez onu Adana'ya geri götürmekte kararlı olduğunu anlayan Nazan, son oyununu oynadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler