MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beni Böyle Sev 84. bölümüyle ekrana geldi

TRT 1'in sevilen dizisi Beni Böyle Sev son bölümü ekrana geldi. Samimiliği ve konusuyla ses getiren Beni Böyle Sev yeni bölümde Ayşem ve Ömer kendilerini şiddetli bir kavga içerisinde buldu. Diğer yandan Reyhan yüzüğü babasının haberi olmadan takmayacağını söyledi.

Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Beni Böyle Sev 84. bölümüyle TRT 1 ekranlarından sevenleriyle buluştu. Başrollerini Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Bala Atabek, Selen Uçer, Ozan Osmanpaşa, Eda Ece, Umut Kurt ve Burcu Altın'ın yer aldığı sevilen dizi Beni Böyle Sev son bölümde Ayşem ve Ömer arasında bardakların havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Diğer yandan Menteş, cinayeti çözebilecek bir ipucu öğrendi. Sevilen dizi Beni Böyle Sev son bölümü 24 Ocak akşamı ekrana geldi.

Beni Böyle Sev 84. bölümde Ayşem ve Ömer arasında bardağın, tabağın havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Her ikisi de kendisini haklı görmekteydi. Ömer'in gireceği sınav, Ayşem'in akademik kariyerinin gidişatını belirleyecekti. Şimdi roller değişmiş; Ömer "ev erkeği" olmuştu. Menteş cinayeti çözebilecek düğümünün izine ulaşıldı. Seval her şeyin yoluna gireceğini düşünürken Tolga'nın kaçırıldığını öğrendi. Zeyno Tolga'yı kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdı.

Fahriye, Sevinç ve Melda arasındaki ev savaşı giderek tırmandı. Beni Böyle Sev 84. bölümde artık herkesin niyeti belliydi. İkiye karşı bir kalan Fahriye, Mazhar ve Haluk'la kafa kafaya verdi. Mazhar, Reyhan'ın yüzüğünü takmadığını fark etti. Reyhan şimdilik yüzüğü kalbinde taşıdığını, babası onay verinceye kadar parmağına takamayacağını söyledi. Diğer yandan Reyhan'ı babası Şükrü arayıp İstanbul'a geleceklerini haber verdi. Haluk'un oğlu Deniz'in çıkıp gelmesi ve gelecek planlarına ilişkin söyledikleri bu korkusunu iyice arttırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler