MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 10. bölüm TRT 1'de izleyicilerle buluştu

Diriliş Ertuğrul 10. bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluştu. Büyük bir ilgiyle izlenen Diriliş Ertuğrul son bölümde Tapınakçılar, düzenledikleri oyunlarla Halep'i ele geçirdi. Ertuğtul ve Alpleri de onları alt etmek için harekete geçtiler.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 10. BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 ekranlarının ses getiren dizilerinden Diriliş Ertuğrul 10. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecanlı gelişmelerin hız kesmediği dizinin bu bölümünde Tapınakçılar, kumpaslarıyla Halep'i tam anlamıyla kontrol altına alırken, Halep Emiri, Halime'ye aşık oldu. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisi 25 Şubat Çarşamba akşamı ekrana geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 10. BÖLÜM ÖZETİ

Tapınakçılar kumpas kurdu. Küresel güçlerin cirit attığı, büyük ve tehlikeli bir oyun alanı haline gelen Halep, tam anlamıyla Tapınakçılar'ın kontrolü altına girdi. Diriliş Ertuğtul 10. bölümde Tapınakçılar'ın yeni hedefi Ertuğrul'un aşık olduğu Şehzade kızı Halime ile Halep Emir'i El-Aziz'i evlendirmekti. Böylelikle Selçuklu Devleti ile Eyyubiler arasında bir savaş çıkarıp, Müslümanlar arasına nifak sokmayı planlıyorlardı. Bu nifakın neticesinde, Haçlı ordusuna da yol açılacaktı. Kudüs'ü de Müslümanların elinden almayı başarabileceklerdi.

ERTUĞRUL HAREKETE GEÇER

Ertuğrul obasına ve İslam dünyasına, aşık olduğu kadın üzerinden kurulan bu kumpası çözmek için ele geçirdikleri bir casusu kullanmaya karar verdi. Diriliş Ertuğtul 10. bölümde tapınakçıların casusu olan Esma adını kullanan Eftelya'nın maskesini düşürmek için Alpleri ve Ağabeyi ile Halep'e doğru yola çıktılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, Halime'ye aşık olmuştu. Artık onun için her şeyi yapacak bir aşıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler