MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 6. bölümde Ertuğrul zor durumda kaldı

Diriliş Ertuğrul 6. bölümde Halime'nin yaralanması Ertuğrul'un işlerini iyice zora soktu, Ertuğrul, içinde oldukları durumdan kurtulmaya çalıştı. Diğer yandan Kurdoğlu'nun planları tutmasa da Diriliş Ertuğrul 6. bölümde Kayı obasında sular hala durulmadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1 ekranlarının iddialı dizilerinden Diriliş Ertuğrul 6. bölümüyle izleyicilere yine heyecan dolu bir akşam yaşattı. Diriliş Ertuğrul dizisinin bu bölümünde Ertuğrul Halep yolunda düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışırken, Kurdoğlu ise Süleymanşah'ı katletmek için yeniden harekete geçmeye hazırlandı. Güçlü oyuncu kadrosuyla reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul son bölümüyle 21 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Halime'yle birlikte Halep yolunda tuzağa düşürülen Ertuğrul çembere alındı. Diriliş Ertuğrul 6. bölümde Ertuğrul'un tek amacı kendine emanet edilenleri ve Halime'yi bu durumun içerisinden bir an önce kurtarmaktı. Tuzaktan kurtulmak isteyen grup daha sonra Halep'te buluşmak üzere dağıldı. Öte yandan Halep'in durumu da pek iç açıcı değildi. Şehir Titus'un kurduğu pusudan daha az tehlikeli değildi. Diriliş Ertuğrul son bölümde Halep sokaklarında adeta ihanet ve ölüm kol geziyordu. Ertuğrul'u bu yüzden Halep'te de zor anlar bekliyordu.

Kurdoğlu'nun planları tutmasa da Kayı obasında sular hala durulmadı. Süleymanşah'ın yatağa düşmesinin ardından Kayı obasındaki huzursuzluk hergün biraz daha arttı. Amacına ulaşamayan Kurdoğlu, adeta çılgına döndü. Diriliş Ertuğrul 6. bölümde Kayılar; beyleri Süleymanşah'ı uğurlamaya hazırlandıkları sırada, Kurdoğlu'nun hiç beklemediği fırsatlar belirecek ve onu yeniden harekete geçirdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler