MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenomen dizi "Medcezir" ödül yağmuruna tutuldu

Altın Objektif Ödül Töreni'nde en çok konuşulan dizi Medcezir oldu. Bu yıl ekranlara veda edecek olan Medcezir 3 ayrı dalda ödül sahibi oldu.

Her yıl Magazin Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen ve birbirinden ünlü isimlerin ödüllendirildiği Altın Objektif Ödül Töreni'nde ilgi odağı Medcezir ve Medcezir oyuncuları oldu.Bu yıl 21'incisi düzenlenen ödül töreni, medya, siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.Gecenin finalinde ödül alan Medcezir oyuncuları, hep birlikte sahneye çıkarak poz verdi. Dizinin yıldızı Serenay Sarıkaya, Zeynep Tosun imzalı bir elbiseyle gecede boy gösterdi.

MGD Başkanı Sinan Tosun ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde, Lera Fresca ve Şişecam Topluluğu'nun ilk global tasarım markası Nude sponsorluğunda CVK Park Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilen gecede Özge Borak ve Emre Karayel sunuculuk yaptı.

21. ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLLERİ

Medcezir'in arada bulunduğu Tv ödüllerinde pek çok dizi ve dizi oyuncusu ödül sahibi oldu. Televizyon kategorisinde ödül sahibi olan diziler ve dizi oyunları şöyle:

En iyi kadın: Serenay Sarıkaya - Medcezir, En iyi erkek oyuncu: Çağatay Ulusoy - Medcezir, En iyi drama dizisi: Medcezir, MGD Jüri Özel Ödülü: Erkan Kolçak Köstendil / Ulan İstanbul , Funda Eryiğit / Karadayı, Magazin programı: Pazar Sürprizi, En iyi sunucu kadın: Zahide Yetiş, En iyi sunucu erkek: İlker Ayrık, Gündüz kuşağı: Söylemezsem Olmaz - Beyaz TV, Talk-show: 3 Adam - TV 8, Komedi en iyi kadın: Özge Gürel - Kiraz Mevsimİ, Komedi en iyi erkek: Timur Acar - Kertenkele, En iyi komedi dizisi: Yeşil Deniz - TRT, Komedi programı: Güldür Güldür

Vitrin


En Çok Aranan Haberler