MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ferman Toprak ve Yonca Evcimik, Dada Dandinista'ya konuk oldu

Dada Dandinista son bölüm cumartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista, bu akşam Ferman Toprak, Yonca Evcimik, Dilara Öztunç, Sermiyan Midyat, Wilma Elles, Yosi Mizahi, Kamil Güler, Rumeli Kemal ve Orhan'ı konuk etti.

Star Tv ekranlarının eğlecenli programı Dada Dandinista, cumartesi akşamı son bölümüyle ekrana geldi. Dada Dandinista son bölümde yine birbirinden ünlü konukları ağırladı ve eğlenceli bir muhabbet başladı. Canlı yayınlanacak program izleyicileri ekrana kitledi. Yarışmalar, canlı telefon bağlantıları ve medya arkası keyifli bir gece yaşattı.

DADA DANDİNİSTA'DA BU AKŞAM

Yirmi birinci bölümüyle ekrana gelecek program, cumartesi gecesini evde geçirenlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, Okan Bayülgen'in konuklarıyla yaptığı keyifli muhabbet pazar sabahının erken saatlerine kadar devam etti. Canlı yayın sürprizleriyle dolu olan Dada Dandinista'da, birbirinden ünlü konuklar, canlı sahne şovları, diziler-filmler-şarkılar-türküler ve çılgın yarışmalar vardı.

Okan Bayülgen'in meşhur "Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" ve daha bir dolu eğlence Dada Dandinista'da…

Programın bu haftaki konukları;

Yeni şarkılarıyla; Ferman Toprak ve Yonca Evcimik, oyuncu Dilara Öztunç ve Sermiyan Midyat, Wilma Elles, Yosi Mizrahi ve Kamil Güler, performanslarıyla; Rumeli Kemal ve Orhan

Vitrin


En Çok Aranan Haberler