MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 36. bölümde Gülru yıkıldı

Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem'in hamile olduğu haberi Gülru'yu yıkıma uğrattı. Ömer'e karşı hislerini kontrol etmeye çalışan Gülru, ne yapacağını bilemedi. Güllerin Savaşı 36. bölümüyle Kanal D ekranlarından izleyicileriyle buluştu.

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizilerinden Güllerin Savaşı son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Merakla beklenen yeni bölümde yaşanacak yeni gelişmeleryine izleyicileri ekran başına kitledi. Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Güllerin Savaşı 36. bölüm, her zamanki gibi cumartesi akşamının vazgeçilmezi oldu.

Başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç, Canan Ergüder ve Sercan Badur'un paylaştığı dizi, bu bölümüyle izleyenlerini ekran başına kitlemeye devam etti. Son bölümde Gülfem'in hamile olduğunu öğrenen Gülru sinir krizi geçirdi. Hayal kırıklığı ile sorulan hesaplar, onarılamayan kalp sızısı bu bölüme damga vurdu.

GÜLLERİN SAVAŞI 36. BÖLÜM ÖZETİ

Gülfem'in hamile olduğunu öğrenen Gülru yıkıldı. Aşk acısı, aldığı ilacın etkisiyle birleşince, Gülru ve Ömer yüzleşmesi ikisi için de altüst edici bir hal aldı.

Köşkte Gülfem'in sürpriz hamileliğinin heyecanı yaşanırken, Güllerin Savaşı son bölümde müştemilat ise Yonca'nın başına gelenlerle yangın yerine döndü.

GÜLRU'DAN ADIM

Kalbindeki büyük acıya rağmen ayakta kalmaya çalışan Gülru, Halide ve Gülfem bağını çözmek için kararlı bir adım attı ve bu kez tartışmasız bir şekilde büyük gerçeğe ulaştı. Güllerin Savaşı 36. bölümde Halide ise Gülru'ya verdiği ilacın dozunu arttırdı. İlaç etkisi altındaki Gülru, büyük bir gerçekle yüzleşti ve olaylar raydan çıktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler