MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümde Kahraman'a şok

Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümü ile yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Farklı senaryosu ve iddialı sahneleriylşe tüm dikkatleri üzerine çeken Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümünde Kahraman, Elif'in sözleriyle şok oldu.

Geçtiğimiz sezonun reyting birincisi Kaderimin Yazıldığı Gün ikinci sezonuna iddialı bir başlangıç yaptı. Nefes kesen sezon finaliyle izleyicilerini merakta bırakan dizi 35. bölümüyle ekranlara geldi. Yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle taşıyıcı anne olmayı kabul eden Elif ve Yörükhanların küçük oğlu Kahraman'ın yollarının kesişme hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Kaderimin Yazıldığı Gün yeni sezon ilk bölümünde Elif'i karşısında gören Kahraman büyük bir mutluluk yaşadı ancak bu mutluluk fazla sürmedi. Çünkü; karşısındaki bambaşka bir Elif'ti ve ondan intikam almak için dönmüştü. Elif ve Kahraman'ın karşılaşmasında neler yaşandı? Kahraman, Maksut ve Defne'nin oyunlarını öğrendi mi? Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olan sahneleriyle15 Eylül Salı akşamı Star Tv ekranlardaydı.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 35. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde; Elif'i karşılarında gören Yörükanlar şoke haldeydi. Kahraman ise çok mutluydu, ne var ki geri dönen bambaşka bir Elif'ti. O artık Maksut'un karısı Zeynep'ti. Elif, Defne'nin hayatını bir kez daha kabusa çevirmişti. Kahraman'ın her şeyi öğrenmesi an meselesiydi. Defne, bir an evvel Şükran'ın ele geçirdiği CD'den ve İbrahim'den kurtulmalıydı. Hemen harekete geçti. Ne var ki Ziya'nın kendisini takibe aldığını fark etmedi. Kahraman, Elif'in içinde bulunduğu durumu çözmeye kararlıydı. Ama Elif onu kalbine gömdüğünü söyledi. Tek amacı oğlu Toprak'ı O'ndan almaktı. Kahraman yine de pes etmeyecekti. Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümündeZiya ise Defne'yi takip ederken CD'ye ulaştı. Defne'nin geçmişte Maksut'la iş birliği yaptığını öğrendi, şoke oldu. Kahraman'a her şeyi anlatmaya kararlıydı. Bu kez de Defne onun peşine düştü. İkisinin arasında yaşananlar uzun süre sır olarak kalacaktı. Ve Ziya, Defne'ye hiç ummadığı bir tuzak hazırlamıştı. Kahraman, Elif'in oğluna duyduğu hasrete bir son vermek istedi. Toprak'ı Meryem'le Elif'i ziyarete gönderdi. Elif oğlunu görünce sevinçten deliye döndü. Bu anı kaçırmak istemeyen Kahraman onları uzaktan izlemeye karar veridi. Ama göreceği manzara hiç de umduğu gibi olmayacak, bütün dünyasını alt üst etmeye yetecekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler