MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kara Sevda 1. bölümü izleyicileri ekrana kilitledi

Yeni sezon dizisi Kara Sevda ilk bölümüyle görücüye çıktı. Yeni sezonun merakla beklenen, kadrosuyla dikkat çeken dizisi Kara Sevda 1. bölümünde ekran başındakiler, karakterleri tanıma fırsatı bulurken, romantizmin dorukta olduğu sahnelere tanık oldu. İşte, yeni dizinin 1. bölümünde yaşananlar!

KARA SEVDA 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Star Tv ekranlarının yeni sezon dizisi Kara Sevda 1. bölümüyle açılışı yaptı. Aylardır merakla beklenen dizi yayınlanan fragmanlarıyla izleyicilerini heyecanlandırmayı başarmıştı. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Kara Sevda ilk bölümünde birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal'in mucizevi aşkında yaşanacaklar büyük bir merak konusuydu. Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği Kara Sevda ilk bölümünde izleyiciler karakterleri tanıma fırsatı bulurken, bir aşk hikayesini işleyen dizinin konusu hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Başrollerinde; Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı Kara Sevda 1. bölümüyle dün akşam başladı.

KARA SEVDA 1. BÖLÜM ÖZETİ

Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal, mucizelere inanmamaktaydı. Ama bir gün, kendini en büyük mucizenin içinde buldu kendini: Aşkın içinde. İhtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan ise kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmedi. Ve bir gün, kendi dünyasından olabildiğince uzak birine aşık oldu: Kemal'e. Birbirlerine son derece uzak hayatlar yaşayan Nihan ve Kemal'in yolu Kara Sevda ilk bölümünde kesişti. Birbirlerine sonsuzluk yemini ettiklerinde ise, hayatın böyle bir denkliğe izin vermediğini, ikisi de acı bir şekilde öğrendiler. Bir gecede değişen hayatları, Kemal'i uzaklara, Zonguldak'a savurdu. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin kollarına. Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'in önüne bir sınav gibi iki yol koydu. Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı etti, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gitti? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapandı, şartlar eşitlendi ve kurulu dengeler yerinden oynadı. Kemal'in en büyük sınavı, o seçimi yaptığı gün başladı. O günden sonra bir seçim, bir kara sevdaya bedel olacak...

KARA SEVDA KONUSU

Kara Sevda; Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlıklar ve mucizelerle dolu aşkını ekrana taşıyacak. Kara Sevda'da; Burak Özçivit ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi olan Kemal'e, Neslihan Atagül ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz mesafeli olan Nihan karakterine hayat verecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler