MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 41. bölümde şok sürprizler

Kiraz Mevsimi 41. bölümü sürpriz dolu gelişmeleriyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Kiraz Mevsimi son bölümü gelişmeleri "Olmaz bu kadar" dedirtti. Dizinin yeni bölümünde Ayaz'ın geçmişi yine karşısına çıktı.

Kiraz Mevsimi 41. bölüm heyecan dolu bir bölümle daha ekrana geldi. Öykü ve Ayaz'ın kimi zaman romantik anlarını kimi zamansa tatlı atışmalarını ekranlara yansıtan Kiraz Mevsimi son bölümü 18 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.15'te ekrana geldi. Dizinin bu bölümüne geçmişten gelen bir isim ortalığı karıştırdı. Heyecanlı gelişmelerin her bölümde eksik olmadığı Kiraz Mevsimi 40. bölümde Ayaz ve Öykü'nün aşkı yeni bir sınavdan geçti.

KİRAZ MEVSİMİ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Geçmişten gelen bir isim Ayaz'ın peşini bırakmadı. Evlerine kadar gelen bu isim Ayaz'la birlikte olmayı planlıyordu. Ayaz ise şaşkınlığını gizleyemez ve ondan uzak durmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Bunlar olurken Mete de yaşananları arkasında bırakamadı ve Öykü ve Ayaz'ı ayırmak için her yolu denedi. Öykü'yü elde etmek için ise Ayaz'ın peşini bırakmayan kadınla işbirliği içerisine girdi. Kiraz Mevsimi son ölümde Öykü ve Ayaz bu sınavın üstesinden gelebildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler