MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Gelin son bölümde boğulma tehlikesi

Küçük Gelin 74. bölümü 11 Nisan Pazar günü yayınlandı. Samanyolu ve Küre TV'de yayınlanan, küçük gelinlere dikkat çekerek bir ilke imza atan dizi Küçük Gelin son bölümünde annesini kaybetme tehlikesi yaşayan Zehra, son anda annesini boğulmaktan kurtardı.

Dikkat çeken konusuyla reytinglerde zirveye yerleşen Küçük Gelin 74. bölümü 11 Nisan Pazar günü akşamına heyecan kattı. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Küçük Gelin son bölümünde Zehra annesini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı, izleyicileri ekrana kilitleyen bu sahnesi ile dizi saat 20.50'de yayınlandı.

KÜÇÜK GELİN 74. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN KÜÇÜK GELİN 74. BÖLÜM ÖZETİ
Annesini kaybetme tehlikesi yaşayan Zehra, büyük bir panik içinde onu boğulmaktan son anda kurtardı. Ancak Behiye ve Leyla'nın planları bu kadarla sınırlı değildi. Aradığı kanlısının gerçek annesinin Fatma olduğunu öğrenen Şiyar ise onu konaktan kaçırdı. Olayı haber alan Azad, Fatma'yı kurtarmak için Şiyar'la karşı karşıya geldi.

Kadim'in gittikçe iyileşmesiyle büyük bir korkuya kapılan Behiye, Devran'la ilgili gerçeğin her an ortaya çıkmasından endişe duymaya başlamıştı. Melek'in de bu olayın peşinden gitmesi önemli ipuçlarını ortaya çıkardı. Fatma'dan şüphelenen Azad'ın, Devran'ın kimin oğlu olduğunu Zümrüt'ten öğrenmeye çalışmasıyla konakta taşlar yerinden oynadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler