MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurt Seyit ve Şura 20. bölüm Star Tv'de ekrana geliyor

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 20. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Saat 22.30'da başlayacak Kurt Seyit ve Şura İstanbul yeni bölümde Alya Seyit'e bazı önemli itiraflarda bulunur.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul 20. bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Şura'nın Petro'yla evlenip evlenmeyeceği izleyicide büyük merak uyandıracak.

KurtSeyitve Şura İstanbul 20. bölümü bu akşam saat 22.30'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde AlyaSeyit'ekardeşinin katilinin Petro olduğunu itiraf etmek için bir mektup yazar. Seyit'in kapısına dayanır fakat bu bilginin onun hayatını mahveteceğinden korkup geri döner.

Alya itiraf için Seyid'e gider. Tam kardeşinin katilinin Petro olduğunu söyleyecekken Seyit'in yanında Mürvet'i görür. Kararından vazgeçerek sadece Billy'den intikamını aldığını söyler ve Seyit'den yardım ister. Seyit bunun üzerine Alya'yı İngiliz'lerden korumak için plan arayışına gider. Alya Seyit'e Şura'yı hatırlatır, bu sebeple Alya'yı Emine Hanım'larda saklamaktan dolayı huzursuzluk duyar. Şura bir kez daha Seyit'in aklına düşer.

Ertesi gün İngiliz'ler Yüzbaşı Billy'nin katili olarak Alya'yı aramaya koyulur. Oteldekiler sorguya alınır. Kimseden ses çıkmayınca Sabri rehin alınır. Bunu öğrenen Seyit, Sabri için bir kurtarma ekibi ayarlar.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul'un 20. bölümünde Mürvet Şura'nın hayaliyle boğuşur. Alya Mürvet'e Şura ile ilgili bilmediği olaylar anlatır. Kıskandığı kadına imrenen Mürvet onun kadar güçlü olmak ister. Bu sırada Alya'nın içinde taşıdığı, katilin Petro olduğu bilgisi kendine yük olur. Şura'nın katil biriyle evlenecek olması onu rahatsız eder. Ertesi gün evleneceği için gözlerine uyku girmeyen Şura'nın kaderi Alya'nın ellerindedir.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler