MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Polat Alemdar şoku

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Polat Alemdar'ın uzun süre gözükmemesi merakta bıraktı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde yaşananlar!

Fenomen Kanal D dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle yine kasıp kavurdu. 13 yıldır zirveyi kimselere bırakmayarak büyük bir başarı elden Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölümünde Polat Alemdar'ın uzun süre gözükmemesi dizinin takipçilerini meraklandırdı. Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar'ın vurulması dizinin takipçilerine büyük bir şok yaşatmıştı. Polat Alemdar, daha öncede pek çok kez kurşunların hedefi olmuştu. Peki, yine kurtuldu mu? İşte, dizinin hayranlarının merak ettiği bu soru, Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölümünde belli oldu. Gölge'yi öldürmek isterken oğlu Yusuf tarafından vurulan Polat'ın durumu Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölümde gözler önüne serildi. Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı, her hafta yeni bir aksiyonun yaşandığı Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü 4 Şubat Perşembe akşamı Kanal D'deydi!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu 282. bölümde herkes şu soruya yanıt aradı: Tam da Gölge'yi öldürmek üzereyken uçurumdan yuvarlanan Polat Alemdar vuruldu mu? Gölge'nin adamları uçurumdan yuvarlanan Polat Alemdar'ı bütün aramalara rağmen bulamadı. Aramaya Polat'ı vuran silahın sahibi Yusuf da katıldı. Ariel, Polat'ın ölmüş olacağını düşünerek aramadan vazgeçti. Polat Alemdar'ın hiçbir yerde izine rastlayamayan düşmanları ondan kurtulduklarını düşünmeye başladı. Sevenleri ise bütün uğraşlarına rağmen Polat'a ulaşamadı…Komutan Yasin ve Siyah Sancak'a katılan Pusat'ın da Polat Alemdar'ın başına gelenlerden haberi yoktu. Aldıkları talimat gereği ikili Irak'a gittiler. Ancak orada karşılarında yine Gölge'yi buldular. Gölge'nin ordusu Dark River'la girdikleri bir çatışmada Siyah Sancak ekibi ağır bir darbe aldı.

YUSUF NE YAPACAK?

Polat Alemdar'ı vuran Yusuf ise babasının isteğiyle yurtdışına çıkmak için harekete geçti. Karun, Yusuf'un Polat Alemdar'ı vurmasından dolayı çok mutlu oldu; çünkü her şey istediği gibi ilerliyordy. Ancak Yusuf'un Karun'un bilmediği ve hiç de tahmin edemeyeceği başka planları vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler