MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maral 9. bölümde Nur Yerlitaş sürprizi

Maral En Güzel Hikayem 9. bölümü sürprizlerle dolu gelişmeleriyle ekrana geldi. Perşembe akşamı seyirci ile buluşan Maral En Güzel Hikayem son bölümüne Nur Yerlitaş konuk oldu İşte Maral En Güzel Hikayem'in son bölümüne dair tüm detaylar!

MARAL 9. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hayallerinin peşinden koşan Maral ile geçmişinin intikamını almaya yeminli Sarp'ın kesişen yollarını romantik sahneleriyle ekrana getiren Maral En Güzel Hikayem 9. bölümü 30 Nisan akşamı ekranlardaydı.

BaşrollerindeHazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Duvenci, Reha Özcan, Rıza Akın, Gümeç Alpay'ın rol aldığı dizinin son bölümünde Sarp ve Maral her şeye rağmen aşklarını yaşadı. Maral 9. bölümünde asıl konuşulacak isim ise diziye konuk olan Nur Yerlitaş oldu. Sürpriz gelişmelerin arka arkaya sıralanacağı Maral En Güzel Hikayem son bölümü 30 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de TV 8 ekranlarına geldi.

MARAL 9. BÖLÜM ÖZETİ

Maral, Luna'yı ailesi gibi görse de aşkı ağır bastı ve Sarp'ı korumak için elinden geleni yaptı. Sarp ise Maral'ın her defasında kendini düşünmeden hareket etmesi karşısında Maral için gerçekleri üvey kız kardeşi ile paylaştı. Sarp'ın üvey kardeşi olduğunu öğrenen Arya Sarp'a inanmak için bir koşul öne sürdü. Sarp ve Maral birbirlerini korumak adına çatışmalar yaşasa da ikilinin aşkı doludizgin devam etti.

Maral En Güzel Hikayem son bölümüne asıl damga vuran sahneler ise Nur Yerlitaş'ın ekrana geldiği anlar oldu. Dizinin geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan bölümünde inadını sürdüren Canan, öğrendiklerini anlatmaya hazırlanırken rakibi olan bir modacının ani ziyaretiyle zaman kaybetti. Benan Arya'nın güvenini kazanma çabalarını sürdürürken, Sarp ve Maral Benan'ı sınayacak bir plan yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler