MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medcezir 59. bölümde evlilik kararı

Medcezir son bölümde Yaman ve Mira evlilik yolunda adım adım ilerlediler. Bu kararı destekleyenlerin yanında, karara karşı olanlar da çıktı. Diğer taraftan Ankara'dan gelen üzücü haber Selim'i oldukça üzdü. 6 Şubat'ta ekrana gelen Medcezir 59. bölüm yine nefesleri kesti.

Medcezir 59. bölümde Yaman ve Mira adım adım evliliğe yaklaştı. Star Tv'nin beğenilen dizilerinden Medcezir dizisinde Yaman'ın Mira'ya evlenme teklifi etmesinin ardından Mira kararlarını herkese ilan etti. Öte yandan Orkun ise bu evliliğe her zaman olduğu gibi karşıydı ve kendi teklifi yerine Yaman'ın teklifinin kabul edilmesini sindiremedi. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Eylül Buluter, Mert Serez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir yeni bölümüyle bu akşam izleyenleri ekran başına kitledi. Heyecanla beklenen Medcezir 59. bölüm 6 Şubat'ta izleyicilerin karşısında oldu.

YAMAN VE MİRA EVLİLİK YOLUNDA

Yaman'ın Mira'ya evlenme teklifiyle birlikte hayaller gerçeğe bir adım daha yaklaştı. Tüm engelleri aşacaklarına inansalar da Mira'nın ailesinin tepkisi içten içe ikisini de endişeleniyordu.

ANKARA'DAN ÜZÜCÜ HABER

Selim, Deniz'le yaşadığı tartışmanın gerilimini henüz üzerinden atamamışken Ankara'dan gelen üzücü bir haberle sarsıldı. Yaman mutlu haberi onunla paylaşamadan hep birlikte Ankara'ya doğru yola çıktılar. Onların yokluğunda Selim'in gerginliğinin sebebini öğrenen Sedef de üzülerek bir karar verdi.

İnanç Pars'ın ilgisi karşısında, Mira kendisini geri çektikçe yörüngesine daha çok girdi. Yakışıklı oyuncunun her hamlesi, Yaman cephesinde daha büyük yankı uyandırırken bir tesadüf de Ankara'da Yaman'ın kapısını çaldı.

SUDE GERİ ADIM ATMADI

Asım'ın boşanmaya kararlı olduğunu fark eden Sude büyük bir kumara oturdu. Bu oyunun sonunda her şeyini kaybetme ihtimaline rağmen geri adım atmadı. Zor zamanında bir ümitle Kenan'ın kapısını çaldığında karşılaşacağı sürpriz Sude'yi yine eski sert, acımasız günlerine döndürdü.

MİRA VE YAMAN'IN KARARI ORKUN'U MEMNUN ETMEDİ

Mira kimseden çekinmeden Yaman'la verdikleri kararı ilan etti. Herkesi sevindiren haber bir tek Orkun'un hoşuna gitmedi. Daha önce Mira'ya evlenme teklif edip reddedilen Orkun bu evliliğe kolayca razı olmayacağının sinyallerini verdi.

Yaman ve Mira cesaretlerini toplayıp bir an önce Faruk'la konuşmaya karar verdiler. Yaman bu zor konuşmayı yaparken, İnanç Pars, Mira'dan umudunu kesmediğini bir kez daha gösterdi. Başından beri sakinliğini korumaya çalışan Yaman, bu durum karşısında sessiz kalamadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler