MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 107. bölümüyle nefes kesti

Samanyolu ekranlarının beğenilen dizilerinden Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü ile heyecan devam etti. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı dizi Nizama Adanmış Ruhlar 107. bölümde Zeynep'in her şeyi itiraf edeceğini düşünen Neşet, İlknur'u kullanarak yeni bir planı devreye soktu.

Ekranların heyecan ve aksiyon dozu yüksek dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizinin bu bölümü, yeni gelişmeleri de beraberinde getirirken izleyici ekran başından bir an olsun ayrılmak istemediler. Her hafta ayrı bir heyecanın yaşandığı Nizama Adanmış Ruhlar 107. bölümde İlker ve Akif, yeni bir oyunun içinde buldular kendilerini. Her bölümü ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran Nizama Adanmış Ruhlar son bölümü 5 Mayıs Salı akşamı Samanyolu Tv'de ekrana geldi.

NİZAMA ADANMIŞ RUHLAR 107. BÖLÜM ÖZETİ

Annelerini kaybederek büyük bir acı yaşayan İlker ve Akif, henüz olayın şokunu atlatamadan kendilerini Neşet'in oyununun içinde buldu. Karargahta ise Ayşegül ve Zeynep arasında hesaplaşma başladı. Zeynep'in her şeyi itiraf edeceğini düşünen Neşet, İlknur'u kullanarak yeni bir planı devreye koydu. Bu planla Ekip 1'in her bir üyesi ayrı bir tuzağa çekilerek tüm ekibin ortadan kaldırılması hedeflendi. Büyük bir tuzağın içine düşen Ekip 1, bu tuzaktan sıyrılmaya başarsa da Neşet'in son hamlesiyle işler istenildiği gibi gitmedi. Polislik mesleğine ayna tutan ve polislerin asayişi sağlamak için verdikleri zorlu mücadele ekrana geldi.

Başrollerinde Orhan Kılıç ve Orhan Bıyıklı'nın rol aldığı dizide Bir yandan görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan polislerin hikayeleri, diğer yandan bu ekibin özel hayatlarında yaşadıkları zorluklar "Ekip 1"de izleyenlerle buluştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler