MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nizama Adanmış Ruhlar 93. bölüm Samanyolu Tv'de ekrana geldi

Samanyolu Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle izleyicileri ekran başına kitlemeye devam etti. Nizama Adanmış Ruhlar 93. bölümde Neşet Akrep Rüstem'in yardımıyla Reis'i kendi mekanında köşeye sıkıştırdı.

Samanyolu ekranlarının sevilen dizilerinden Nizama Adanmış Ruhlar son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde ekip Maskeli'yi deşifre etmek için hazırlıklara girişti. Ancak adım adım tuzağa düşürülen Ekip 1 için bu operasyon hiç kolay olmadı. Hayatını görevi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya adamış bir timin hikayesini konu alan Nizama Adanmış Ruhlar 93. bölümü 27 Ocak akşamı ekrana geldi.

Nizama Adanmış Ruhlar son bölümde Reis'le büyük bir düelloya girişen Neşet, Akrep Rüstem'in yardımıyla onu kendi mekanında köşeye sıkıştırdı. Zor anlar yaşayan Reis'e yardım etmek için harekete geçen Ekip 1, olay yerine vardıklarında Reis'i korkunç bir halde buldu. Bu sırada kaçmaya çalışan Neşet, Yusuf'un büyük sürprizi ile yüz yüze geldi. Maskeliyi deşifre etmeye karar veren İlker, adım adım bir tuzağa çekilirken Yusuf'un canını yakmak için harekete geçen Firuzan ve Rüstem, Nizama Adanmış Ruhlar 93. bölümde tehlikeli bir planı devreye soktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler