MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye koltuğunu terk etti

Tv 8'in sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'ye bu hafta jüri üyesi Hadise damga vurdu. O Ses Türkiye'de hiç birinciliği tatmadığı sık sık hatırlatılan Hadise, daha fazla dayanamayarak şaka yollu olarak jüri üyeliğinden ayrılacağını söyleyip koltuğunu terk etti.

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye, yetenekli yarışmacıları kadar renkli ve sempatik jüri üyeleriyle de sık sık adından söz ettiriyor. Yeni sezonda ilk olarak üç gün yayınlanmaya başlayan ancak yoğun ilgi ardından dört güne çıkarılan O Ses Türkiye'nin bu haftaki ilk bölümüne damga vuran isim Hadise oldu. O Ses Türkiye'nin 19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüne Hadise'nin şampiyon olamaması yine Ti'ye alındı. Hem Acun Ilıcalı hem de Murat Boz Hadise'ye çok yüklenince, ünlü sanatçı daha fazla dayanamadı. Murat Boz ve Acun Ilıcalı'nın sözlerine bozulan Hadise, şaka yollu olarak O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılacağını söyledi ve jüri koltuğundan ayrıldı. Sonra seyirci tezahürütüyle sahneye çıkan Hadise, performansıyla tüm jüri üyelerini mest eden Mert Saim Şenyerli ve jüri üyeleri arasında keyifli bir diyalog yaşandı.

HADİSE DEDİ

Hem ekran başındakileri hem stüdyodakilere eğlenceli anlar yaşatan bu anlar öncesinde Bill Withers'ten Ain't No Sunshine şarkısını seslendiren Mert Saim Şenyerli tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Murat Boz ve Hadise yarışmacıyı takımına katmak için uzun süre çaba sarfederken, Murat Boz'un Hadise'nin şampiyonluğu yok demesine çok bozulan Hadise 'ye destek de Mert Saim'den geldi. Hadise ve Mert Saim düet yaparak seyircilere güzel bir müzik ziyafeti sunduktan sonra, Hadise'yi seçerek yoluna devam etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler