MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde eğlence zirve yaptı

Tv 8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüyle büyük ilgi gördü. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümde pek çok ünlü isim sahneye çıkarak şarkı söyledi. Öte yandan O Ses Türkiye jürisi ise bu isimleri seslerinden tanımaya çalıştı. Peki jüri kimlerin sesine döndü?

Tv 8 ekranlarında eğlence sürdü. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm izleyenlere farklı bir tat verdi. Çünkü yılbaşında yayınlanan bölümde yarışmacılar değil, ünlü isimler sahneye çıktı. O Ses Türkiye jürisinin ise bu sesleri tanıyıp tanımayacağı merak ediliyordu. Peki jüri üyeleri hangi seslere döndü? Merakla beklenen O Ses Türkiye yılbaşı özel bölüm yılbaşı gecesi ekrana geldi.

O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümde jüri üyeleri Ebru Gündeş, Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur yarışmacıların seslerine göre döndüler ancak bu kez yarışmacılar O Ses Türkiye yarışmacıları değildi. Sahneye birbirinden değerli isimler çıktı ve şarkı söylediler. Arda Turan, Mete Horozoğlu, Şafak Sezer, İvana Sert, Murat Yıldırım, Gupse Özay, Sarp Apak, Tuba Ünsal, Saba Tümer, İbrahim Büyükak, Buğra Gülsoy, Derya-Ferhan Şensoy, Gazme Özçelik, Selin Şekerci, Ersin Korkut, Atalay Demirci bu akşam O Ses Türkiye'de sahneye çıkan isimler oldu.

Ünlü isimlerin sahneye çıktığı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümde jürinin hangi isimleri tanıyıp tanımayacağı merak ediliyordu. Ayrıca jüri üyeleri de sahneye çıktı ve birbirinden güzel şarkıları seslendirdiler. Hadise şarkıları ve dans gösterisiyle eğlenceli dakikalar yaşattı. Gökhan Özoğuz ise unutulmaz bir performans ortaya koydu. Ebru Gündeş yeni albümünden parçalar seslendirirken, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur ise hafızalara kazınan şarkılarıve şovlarıyla programa renk kattılar.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler