MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O Ses Türkiye'ye damga vuran 2. düet

O Ses Türkiye'de düetlerin ardı arkası kesilmiyor. Hadise'den sonra sempatik tavırlarıyla kahkahaya boğan Athena Gökhan da Tepki isimli yarışmacıyla unutulmayacak bir düete imza attı. İşte, O Ses Türkiye sahnesini yıkan o anlar ve detaylar!

O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Tepki isim yarışmacı damga vurdu. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Gökhan-Hakan kardeşlerin jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'de yine müthiş bir düet performansı ekrana geldi. 'Araba Para' isimli şarkıyı seslendiren Tepki isimli yarışmacı, herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. O Ses Türkiye'nin 4 jüri üyesini de döndüren Tepki, Athena Gökhan ile muhteşem bir düete imza attı. Uzun zamandır alışa gelmişin dışına çıkan bu müzik ile herkes çok keyifli dakikalar yaşatan Tepki, Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımına dahil oldu.

HADİSE'NİN UNUTULMAZ DÜETİ

O Ses Türkiye'nin 26 Ekim günü ekrana gelen bölümünde de müthiş bir düet ekrana gelmiş, uzun süre konuşulmuştu. Gürsistan'dan gelen Nutsa dansı ve sesiyle tüm jüri üyelerini kendine hayran bıraktığı gibi Hadise ile yaptığı düet ile hafızalara kazınmayı başarmıştı. Nutsa, İstanbul'da yaşayan teyzesinin yanına geldiğini ve Türkiye'yi, İstanbul'u çok sevdiğini söyledi. 2 yaşında müzige başlayan ve 18 yaşında olan Nutsa, O Ses Türkiye'de yoluna Hadise ile devam edecek.

ATHENA GÖKHANKİMDİR?

11 Ekim 1976 yılında oğan Gökhan Özoğuz, Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz'un ikiz kardeşidir. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda For Real adlı şarkıyla Türkiye'yi temseil eden "Athena Gökhan" olaran anılan Gökhan Özoğuz, Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkıcı olmayı başarmış, yarışmayı 4. lükle tamamlamıştır. yılında Melis Ülken ile evlenen ve bu evlilikten Ayşe Derya adında bir kızı olan Athena Gökhan, 2013'ten beri O Ses Türki'de jüri üyeliği yapmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler