MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça 17. bölümde Cansu geri döndü

Özkan'ın Gülseren'e saldırmasını fırsata çeviren Dilara, Paramparça son bölümde Cansu'yu yeniden eve döndürmeyi başardı. Ancak Cansu'nun dönüşü Hazal'ı rahatsız etti. İkilinin arasındaki mücadele iyice kızıştı.

PARAMPARÇA 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Star ekranlarının iddialı dizisi Paramparça son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizinin 17. bölümü 23 Mart Pazartesi akşamı ekrana geldi. Heyecanın gittikçe arttığı dizide, yaşanacak gelişmeler izleyiciyi ekrana bağladı. Farklı konusu ve oyunculuklarıyla sıyrılan Paramparça dizisinin 17. bölümü izleyicisiyle buluştu.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova,Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Paramparça dizisinin 17. bölümünde Cansu ve Hazal arasındaki gerilim gittikçe artacak. Öte yandan Gülseren, Cihan'ın tuttuğu evden ayrılacak.

PARAMPARÇA 17. BÖLÜM ÖZETİ

Özkan'ın Gülseren'e saldırması işleri iyice karıştırdı. Bu arada Dilara'nın eline büyük bir fırsat geçti. Gülseren'in eski bir fotoğrafını bulan Dilara, Cansu'yu geri getirmeyi başardı.

Gülseren, Cihan'ın tuttuğu evden ayrıldı

Gülseren, Dilara'nın elindeki koz karşısında pes etti ve Cihan'ın tuttuğu evden ayrıldı. Keriman, kendi kazdığı kuyuya düşerek hapise girdi. Paramparça son bölümde Alper'in ortak olarak şirkete geri dönmesi Cihan'ı zor durumda bıraktı.

Hazal'ın korku dolu anları

Cansu'nun eve dönmesi Hazal ile arasındaki gerilimi iyice tırmandırdı. Paramparça 17. bölümde Hazal, Cansu'nun canını yakmak için Yağız'la yakınlaştı. Ancak hiç beklenmedik bir olay gerçekleşti; Hazal'ın içinde olduğu otomobilin önü kesildi ve silahlar patladı…


Vitrin


En Çok Aranan Haberler