MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paramparça son bölümünde bir ilk

Paramparça son bölümüne damga vuran isimlerden biri de Defrne Samyeli oldu. Fenomen dizi Paramparça son bölümünde Defne Samyeli "Son Arzum" parçasını seslendirdi.

Defne Samyeli 'Son Arzum' ile Paramparça son bölümünde damga vuran isim oldu. Türkiye Güzeli olan ancak daha çok spikerliğiyle tanınan Defne Samyeli oyunculuğun ardından şarkıcılığa da adım attı. Defne Samyeli'nin sesi ilk kez Paramparça son bölümünde kranlara gelmiş oldu. Defne Samyeli, kariyerinin ilk dönemlerinde Melih Kibar'la birlikte "Tek Başına" adında bir albüm çıkarmış, ancak müzik yerine televizyon haberciliğini tercih etmişti. 7 yaşından beri şarkı söyleyen Defne Samyeli'nin müzik sevgisi yıllar sonra onu yeniden ele geçirdi. O yaşta TRT İstanbul Çocuk Korosu'na giren ve şarkı söyleyen Samyeli, 1991 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'nda üçüncü olmasının ardından kariyerine sunucu, yapımcı ve editör olarak devam etmişti.

20 YIL ŞAN DERSLERİ ALDI

20 yıl boyunca Belkıs Aran, Gül Sabar, Tülay Uyar, Bruce Kolb gibi alanında önemli isimlerden şan dersleri almaya devam eden Samyeli; şimdi bir albüm hazırlığına girişti. We Play etiketiyle yayınlanması planlanan albümün çıkış şarkısı, 70'lerin sonunda Nilüfer'in sesinden duyduğumuz Son Arzum şarkısını kendi yorumlayarak ilk kez Paramparça son bölümünde sesini beğeniye sunmuş oldu. 'Paramparça' dizisinde Dilara'nın koştuğu sahnede çalan şarkı, dinleyicilere sunuldu. 'Son Arzum'un ve yaz boyunca çıkacak yeni şarkıların aranjmanı; müzisyen ve eğitmen Haluk Polat tarafından yapıldı.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümünde Gülseren'in börekçisinde ortalığı dağıtan ve haraç isteyen adamları Özkan'ın tuttuğunu öğrenen Cansu'nun Özkan'a duyduğu acıma duygusu, nefrete dönüştü. Cansu'yu geri kazanabilmek için her yolu deneyen Özkan çaresizlikle yanlış bir adım daha attı. Özkan'dan bir türlü yakasını kurtaramayan Gülseren cephesinde ise isimsiz çiçek, sessiz telefon gibi tuhaf durumlar oluyordu. Bunlara şahit olan Cihan'ın canı sıkıldı. Paramparça son bölümde Cihan, Gülseren'den şüphelenip şüphelenmemek konusunda tereddütte kaldı.

Paramparça son bölümde yalıda ise işler iyice karışıktır. Hazal artık Rahmi Bey'i tehdit edemeyeceğini çok acı bir şekilde anladı. Bu kez tehdit sırası Rahmi Bey'deydi. Rahmi Bey'in, Hazal'ı yapmaya zorladığı şey ise akıllara durgunluk verecek kadar tehlikeliydi. Ancak Rahmi Bey'in kalbi kendi entrikalarına daha fazla dayanamadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler