MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Poyraz Karayel 34. bölümünde şok gelişme

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel son bölümü ile yine çok şaşırttı. Süpriz gelişmelerin hiç eksik olmadığı dizinin 34. bölümüne Sinan'ın kaçırışması damga vurdu. İşte, Poyraz Karayel son bölümünde yaşananlar!

Ekranlarda ve sosyal medyada büyük ses getiren Poyraz Karayel son bölümü ile yine hem şaşırttı hem hüzünlendirdi. Kanal D'nin yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Fırat Çelik gibi başarılı isimlerin paylaştığı Poyraz Karayel 34. bölümünde sürpriz gelişmeler vardı. Olayların ardı arkasının kesilmediği dizinin son bölümünde klinikten kaçan Begüm, ortalığı fena karıştırırken; Poyraz ve Ayşegül bir kez daha köşeyece sıkıştı. Sürprizlerin, romantizmin ve aksiyon sahnelerinin eksik olmadığı Poyraz Karayel son bölümü dün akşam Kanal D ekranlarındaydı.

POYRAZ KARAYEL 34. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel yeni bölümünde yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan'ı alıp kaçırdı. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm'ün peşine düştüler. Fakat Begüm'ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu etti, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düştü. Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterdi. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştı.Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet'le buluşmaya devam etti. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildi. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapıldı. Bunu son anda haber alan Poyraz, Sadreddin'i başı belaya girmeden kurtarabildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler