MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saygın bir kadın olamamaktan şikayetçi

Setlere geri dönmeye hazırlanan 18 yaşındaki güzel oyuncu Maral Büyüksaraç saygın bir kadın olamamaktan şikayetçi.

Mete Büyüksaraç-Türkan Osmanoğlu çiftlerinin kızı Maral Büyüksaraç suskunluğunu bozdu. Yaşadığı aşklardan pişmanlığını dile getiren 18 yaşındaki Maral, Cem Yılmaz'la da sadece aynı spor salonunda spor yaptıklarını söyledi.

Tiyatro sahnesine Yıldız Kenter'le çıktığını belirten genç oyuncu, "Ben tiyatro kökenliyim. Şerif Gören bana o yüzden ilk sinema filmimde o rolü verdi. İki ödül aldım. Türkan Şoray ve Meral Okay'dan. Şimdide Med Yapım'la anlaştık. Bursa'da çekimler. "Cihangir'in Cool Kızı" kendine özgü bir senaryoya sahip. Ben henüz çok gencim. Yaşadığım aşklarla değil yer aldığım işlerle yazılıp çizilmeyi istiyorum. Basın bu konuda bana karşı çok vicdansız" dedi.

Yaşadığı ilişkiler üzerine de dert yanan Maral Büyüksaraç, "Ben en uzun ilişkimi Nurettin Hasman'la yaşadım. O beni basına malzeme etmedi. Cam fanusta korudu. Benim bir fotoğrafım çekildiği zaman bütün gazeteleri aratıp fotoğrafı basına yollamadı. O çok farklı bir ilişkiydi" şeklinde konuştu.

Cem Yılmaz, Nurettin Hasman, Erdal Acar gibi isimlerle yaşadığı kısa aşk maceralarından pişman olduğunu söyleyen güzel oyuncu, Cem Yılmaz'la çıkan haberlerle ilgili, "Cem ayıp etti. Ona kızamıyorum. Çünkü bu konuda yıpranıyorum. Onu artık bana sormayın" dedi.

İlişkileri ile artık gündeme gelmek istemediğini söyleyen Maral Büyüksaraç, "Bazı kişilerin yerinde olsam çıldırırdım. Çünkü ikinci kadın olmayı onuruma yediremem. Şu ana kadar birlikte olduğum erkekler onlardan daha çok ilgi çekmemi kaldıramadı. Hep ben terk ettim. Birlikte olduğum erkekler hep en çok beni beğenirdi. Şimdi ne kadar iyi bir referans olduğumu görüyorum" dedi.

Bir internet sitesinde hakkında yazılıp çizilenlere şaşıran genç oyuncu, "Zaten belli bir çevrem var. İsviçre'de okudum. New York'ta yaşadım. 15 yaşında sinema filminde, Muhteşem Yüzyıl'da oynadım. Tiyatro yaptım. Birileri tanışıyor, çiçek yolluyor. Bunlar oluyor genelde. O dönem haber yollayıp birlikte olmak istediğim yalan. Hiç bir erkeğe haber yollamam, o zaten gelir. Çünkü ben istenilen bir kadınım" dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler