MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 144. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizisi Seksenler 144. bölümüyle ekrana geldi. Seksenler son bölümde Ergun'un Helga'dan boşanma çabaları devam ederken, boşanmak istemeyen Helga ise bunun için her şeyi yapmaya başladı.

Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, İlker Ayrık, Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin bulunduğu Seksenler son bölümü TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Eğlenceli anların bir an olsun eksik olmadığı Seksenler 144. bölümde Helga Ergun'dan boşanmamak için elinden geleni yapmaya devam etti. Sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne seren komedi dizisi Seksenler son bölümü 12 Şubat Perşembe akşamı ekrana geldi.

Ergun'a kötü sürpriz

Helga, Ergun'dan boşanmamak için elinden geleni yaptı. Avukatı ile sinsi bir plan yapan Helga, Ergun'u iyice köşeye sıkıştırdı. Artık Ergun ve Helga'nın boşanması daha zor hale geldi. Seksenler 144. bölümde öte yandan Çınaraltı mahallesinde kimsesiz bir bebek bulan Ahmet, bebeği eve getirdi. Gülden ve Ahmet bu bebeğe bakmaya başladılar. Yaşananlar birbirinden komik anlara sahne oldu. Pastacı Sami'nin vergide usülsüzlük yaptığı söylentileri mahalleye damgasını vurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler