MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sesi Çok Güzel 2. bölüm birincisi seçildi

Sesi Çok Güzel 2. bölüm ile genç yetenek keşifleri devam etti. Ekranlara hızlı bir giriş yapan ve çok sevilen Sesi Çok Güzel son bölümü izleyicisiyle buluştu. Yarışmada bu hafta jüri üyelerinin seçim yapmaları iyice zorlaştı.

Sesi Çok Güzel son bölümünde izleyiciler ve stüdyodakiler Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen'in kıyasıya rekabetine tanık oldu. Yarışmanın bu bölümünde de jüri üyeleri Türkiye'nin dört bir yanında genç yetenekleri aradılar. Geçen hafta günün birincisi Sibel Can takımından çıkmıştı, bakalım bu hafta hangi jürinin yarışmacısı birincilikle ödüllendirdi. Yarışmanın Sesi Çok Güzel son bölümüyle 22 Nisan'da Fox Tv'de ekrana geldi.

Sesi Çok Güzel'in ikinci haftası kıran kırana bir mücadeleyle geçti. Yarışmaya Mardin, Siirt, İstanbul, Adana ve Bursa'dan katılan toplam dokuz yarışmacı performanslarıyla göz doldurdu ve jüri üyelerinin seçim yapmalarını bir hayli zorlaştırtı ama jüri bu kez 1.cisini sokak şarkıcıları arasından seçti.

SESİ ÇOK GÜZEL 2. BÖLÜM ÖZETİ

Sesi Çok Güzel yarışmasının sunuculuğunu yapan Emre Karayel, her jüri üyesine daha önce eledikleri bir yarışmacıyı tekrar yarıştırma şansı sunan Altın Kart uygulamasını anlattı. 13 hafta boyunca sadece bir kere kullanılabilecek Altın Kart'ı jüri üyelerinden bir tanesi hemen ikinci haftada kullandı. Final bölümünde yarışmacıların kusursuz performansları jüri üyelerinin ortak bir karar vermesini oldukca zorlaştırdı ve görüşme odasındaki tartışma kızıştı. Görüşme odasından tek bir isim üzerinde mutabık kalarak çıkmak zorunda olan Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen birbirlerini ikna etmek için yoğun çaba sarf ettiler.

SESİ ÇOK GÜZEL İLK BÖLÜM ÖZETİ

Sesi Çok Güzel ilk bölümde yarışmacıların hem hayat hikayeleri hem de performansları çok konuşuldu. Yarışmanın ilk bölümünde en çok konuşulan isimler ise Sertab Erener'in Kocaeli'de keşfettiği Melih Kahveci ile Diyarbakır Ergani'den yarışmaya katılan güzelliği ve buğulu sesiyle büyüleyen Mutlu Kaya oldu.

Sertap Erener ve Sibel Can'ın yarışmacılarının finale kaldığıSesi Çok Güzel 1. bölümünde jüri üyeleri çok zorlansa dagünün birincisi Mutlu Kaya seçildi!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler