MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şimdi Onlar Düşünsün 9. bölümü izleyiciyle buluştu

Ekranların eğlenceli dizisi Şimdi Onlar Düşünsün son bölümü sevenleriyle buluştu. 22 Aralık'ta ekrana gelen olan bu bölümde Reyhan okulun tiyatro kulübüne girmek istedi. Reyhan'ın tiyatroda çalışma arkadaşı Ersin oldu.

ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1'de yayınlanan dizi Şimdi Onlar Düşünsün izleyici 9. bölümüyle karşısına çıktı. Eğlence dozu yüksek dizi Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde Aziz Keklik' in malikânesine geçmişten hiç hatırlamadığı bir misafir geldi. Bu misafir Aziz'in sütkardeşi İsmail'di. Şimdi Onlar Düşünsün 9. bölümüyle TRT1'de ekrana geldi.

Şimdi Onlar Düşünsün 9. bölümde Aziz Keklik' in malikânesine geçmişten hiç hatırlamadığı bir misafir geldi. Şimdi Onlar Düşünsün 9. bölümde Saniye Anne'nin çok iyi hatırladığı bu misafir, Aziz'in sütkardeşi İsmail'di. Geçmişte süte doyamayan İsmail'in aç gözlülüğü şimdilerde de devam ediyordu.

Reyhan Şimdi Onlar Düşünsün son bölümde okulun tiyatro kulübüne girmek istedi ve bunun için çalışma arkadaşı gerekiyordu. Aziz, bu görevi Ersin'e verdi. Ersin'in en büyük korkusu, platonik aşkının tiyatro sayesinde gün yüzüne çıkmasıydı. Aziz artık şirket işlerine yoğunluk verip, projeler üretmek derdine düştü. Ceyda'nın desteğiyle sosyeteye bir tanıtım partisi düzenleme kararı aldılar. Pamir bu durumu öğrenince, Ceyda'yı da kullanarak partiyi baltalamaya çalıştı. Hüsnü ve Dilek'in taze filizlenen aşkına dayanamayan Gürbüz Şimdi Onlar Düşünsün 9. bölümde Pamir'le birlikte yine ortak çalışma kararı aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler