MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Akçıl'a Hadise'den sert yanıt

Sinan Akçıl, sosyal medya üzerinden eski sevgilisi Hadise'ye manidar göndermelerde bulundu. Bu hareketinden rahatsız olan Hadise, Sinan Akçıl'a, ortak dostları aracılığıyla "Benim ismimi anmasın" mesajı yolladı.

Sosyal medya gönderileri ile kafaları karıştıran Sinan Akçıl'a, hem Hadise'den hem de Ebru Şallı'dan tepki geldi. Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı'ya nispet yaptığı Hadise paylaşımları, hem Hadise'yi hem de bir diğer eski aşkı Şallı'yı küplere bindirdi.

Son günlerde medyada adı sıkça anılan Müzisyen Sinan Akçıl, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Hadise'den sonra Ebru Şallı ile birlikte olmaya başlayan Sinan Akçıl, ünlü sunucu ve eski aşkı Ebru Şallı ile de sık sık manşetlere geldi. Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın birlikteliği kadar ayrılığı da gündeme bomba gibi düştü. İlişkiyi bitiren taraf olan Ebru Şallı, Sinan Akçıl'ı sosyal medya hesabından silerek de öfkesini bir kez daha gösterdi.

Eski sevgilisinin bu tavrı üzerine Sinan Akçıl'dan beklenmedik bir hamle geldi ve bir dönem büyük aşk yaşadığı Hadise'nin seslendirdiği "Biraz Sabret" isimli şarkıyı Twitter'dan paylaştı. Sinan Akçıl'ın bu yeşil ışığına Hadise'nin yanıtı sert oldu. Şu anda Dominik'te olan Hadise, ortak dostları aracılığıyla eski sevgilisine "Benim ismimi anmasın" mesajı yolladı. Sinan Akçıl'a tepki gösteren bir diğer isim de Ebru Şallı'ydı.

Sinan Akçıl'ın bu hareketine Ebru Şallı'dan da yanıt değişmedi. Adının sürekli gazete manşetlerinde olmasından rahatsızlık duyduğunu açık bir dille ifade eden Ebru Şallı, eski sevgilisine "Lütfen, sosyal medyadan yaptığın paylaşımlara dikkat et. İlişkimizin sürekli gündeme gelmesinden rahatsız oluyorum." göndermesinde bulundu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler