MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor All Star'daki en çok merak edilen soru yanıt buldu

Survivor All Star'ın en çok konuşulan konularından biri de Begüm ve Hilmicem arasında aşk yaşandığı iddiasıydı. Survivor All Star'ın finalinin ardından aşk iddialarıyla gündeme gelen Begüm ve Hilmicem dedikodulara son noktayı koydular.

Tv 8 ekranlarının rekor kıran programı Survivor All Star'ın kamera arkasında merak edilen pek çok konu vardı. Bunlardan biri de "Begüm ve Hilmicem'in arasında birşey olup olmadığıydı." Survivor All Star fenomenlerinin de çok merak ettiği bu soruyu Hilmicem yanıtladı ve Survivor'da aşk iddialarına son noktayı koydu. Neredeyse Survivor All Star büyük finaline ramak kala elenen Hilmicem ve Begüm haklarında merak edilenleri yanıtladı.

"ONU KARDEŞİM GİBİ GÖRÜYORUM"

Başarılı yarışmacı Hilmicem, Begüm ile aralarında çıkan aşk dedikodularına gayet net bir dille cevap verdi: 'Asla öyle bir şey yok. Onu kardeşim gibi görüyordum. Herkes tecrübeli olduğu için her şeyi planlayarak gelmişti, entrikalar beni psikolojik olarak yıprattı.

"HERKESE GÜVENME"

Survivor All Star büyük finaline çok yaklaşan bir diğer isim Begüm ise adada geçen günlerini şu sözlerle dile getirdi: Begüm son zamanlarda Hasan ile aralarındaki soğukluk için: "Bu çift taraflı bir kırgınlık. Hasan Abi'yi yarışmalardan biri sırasında farkında bile olmadan desteklememiş, Hilmi'yi desteklemişim ama gerçekten hatırlamıyorum. Hasan abinin "Begüm bir hata yapmış olabilir ama onu silemem." demesini isterdim. Bana göre onun da hataları vardı ama ben onu silmedim." dedi.

Begüm, "Şans eserimi orada kaldın?" sorusuna ise Survivor All Star'dan çıkardığı dersi de anlatarak yanıt verdi: "Ballı değildim. Oyun kazandığım içinde oradaydım. Manken ve prenses olarak bu kadar oyun kazanıp dördüncü olduysam iyi ki öyleymişim. Bu adadan kendine çıkardığın hayat dersi ise 'Herkese güvenme ve önyargılı olma' oldu."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler