MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 6. sezon 10. bölümde sürpriz yakınlaşma

The Walking Dead 6. sezon 10. bölümüyle ekran macerasını sürdürdü. Ricky ile Michonne arasındaki yakınlaşma damga vurdu. Büyük bir heyecanla izlenen The Walking Dead 6. sezon 10. bölümde yaşananlar haberimizde!

Dünyada ve ülkemizde büyük bir ilgiyle takip edilen dizilerden olan The Walking Dead 6. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Uzun bir aradan sonra bomba bir dönüş yapan The Walking Dead 6. sezon 10. bölümüyle ekrana geldi. Sıradan insanların zombiye dönüşümünü anlatan kıyamet kurgusu The Walking Dead 6. sezon yeni bölümü ABD'de 21 Şubat Pazar günü ekrana geldi. Türkiye'de ise 22 Şubat Pazartesi akşamı takipçileriyle buluştu. Başrollerinde; Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi iddialı isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon 10. bölümünde neler yaşandı? İşte son bölümde yaşananlara dair ilk ipuçları!

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 10. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead 6. sezon 10. bölüm de izleyicileri daha da heyecanlandıracak gelişmeler vardı. Diziye yeni dahil olan Negan karakteri ortalığı karıştırmaya devam edecek. Aralık Ayı'nda başladıktan sonra kısa bir ara veren dizi Alexandria'nın sakinleri ve Rick'in yöntemi ile üzerlerine ölülerin parçalarını yerleştirerek farkında olmadan silah depolarının olduğu yere gitmişlerdi. Aylakların arasında kalarak dikkat çekmeyen bu grup daha sonra silahların işe yaramadığını farkedip farklı planlar yapmaya başlamışlardı. The Walking Dead 6. sezon 10. bölümünde planların detayları ortaya çıktı. Kadroya yeni katılan Alicia Witt, Xander Berkeley, Tom Payne gibi isimler The Walking Dead 6. sezon 10. bölümünde daha fazla görüldü. Geçtiğimiz hafta Alexandria'ya dönmek için çabalayan Glenn, karısı Meg'i kurtarmak için çabaladı. Daha sonra ise arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Rick ise ölülerin saldırısına uğrayan Jessie ve saldırı esnasında gözünden vurulan Carl için kendini suçladı..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler