MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 30. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in beğenilen dizilerinden Yedi Güzel Adam 30. bölümü sevenleriyle buluştu. Merakla beklenen Yedi Güzel Adam son bölümde Van'dan gelen Rasim her yerde aradığı Cahit'i buldu. Öte yandan Hasan Ali, Fuat Müdür'ün garip istekleri karşısında çaresiz kaldı.

YEDİ GÜZEL ADAM 30. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Yedi Güzel Adam son bölümü 9 Şubat'ta TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluştu. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 30. bölümde Van'dan gelen Rasim, her yerde aradığı Cahit'i buldu. Güzel adamlar arkadaşlarının polis katili olmadığını ispatlamak için harekete geçti.

RASİM CAHİT'I BULDU

Yedi Güzel Adam son bölümde Van'dan gelen Rasim her yerde aradığı Cahit'i nihayet buldu. Güzel adamlarımız gözü Cahit'teydi. Celal, Cevat'ın polis katili olduğuna inanmış, Cevat'ı bir kez daha kovmuştu. Celal'e bu yüzden rest çeken Erdem, Cevat'ı aramaya koyuldu. Arkadaşlarının polis katili olmadığını ispat etmek isteyen Hakkı, Kahraman ve Zafer kafa kafaya verdi. Herkesin aradığı Cevat'in durumu merak konusu oldu.

HASAN ÇARESİZ

Öte yandan Adnan'ın Zehra'ya yaptığı sürprizler üzerine Süleyman onun ajan olduğuna dair kuşkularını Erdem'le paylaştı. Yedi Güzel Adam 30. bölümde bir anda ortalıktan kaybolan Adnan neredeydi? Kuşkuları artan Süleyman, Selim'in karşısına çıktı. Kara Lise'de ise mustahdem olarak göreve başlayan Hasan Ali, Fuat Müdür'ün garip istekleri karşısında çaresiz kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler