MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 31. bölümü Trt 1 ekranlarına geldi

Yeşil Deniz 31. bölümü izleyicileriyle buluştu. Yeşil Deniz 31. bölümünde Hilmi ve Gülenay'ın bir türlü geri adım atmaması Doktor Tugay ve Zümrüt'ü çaresiz bıraktı.

Ekranların beğenilen dizisi Yeşil Deniz 31. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamlarının eğlencesi olmaya devam eden dizide kahkaha kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştıkları dizide bu hafta yine ilginç gelişmeler yaşandı. Oyuncu kadrosunda Öykü Çelik, Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Emin Gürsoy, Mert Turak ve Burak Alkaş gibi isimlerin yer aldığı Yeşil Deniz 31. bölümüyle bu akşam Trt 1 ekranlarına gelecek.

YEŞİL DENİZ 31. BÖLÜM ÖZETİ

Sadıçlar İsmail ve Sedef'in yaklaşan nişanı öncesi İsmail'i mutlu edebilmek için ellerinden geleni yaptı. Cemil'in son anda ortaya çıkışıyla sadıçlar yeniden zor bir durumun içinde kalmıştı. Cemil müfettişlere asıl müezzin olduğunu kolayca ispatlarken caminin imamı Mehmet Ali Hoca ise oyunlarına onu da alet ettikleri için bizimkileri cezalandırdı. Bu arada Hilmi ve Gülenay'ın bir türlü geri adım atmaması Doktor Tugay ve Zümrüt'ü çaresiz durumda bırakmıştı. Aynı günlerde okulda düzenlenen bir veli toplantısı ikisi için de eşsiz bir fırsata dönüştü. Yeşil Deniz yeni bölümünde Zümrüt ailesine gerçekleri anlatacak mıydı? Cemile ve Naciye İsmail ve Zümrüt arasında olanları öğrenecek miydi? Kendisini ömür boyu sürecek bir mutsuzluğa sürükleyen İsmail sadıçların yaptığı organizasyonla biraz olsun teselli bulabildi mi?

YEŞİL DENİZ YENİ SEZONDA DA DEVAM EDECEK

TFT Film ve TRT arasında gerekli anlaşmalar sağlandı ve dizinin gelecek sezonda da devam etmesine karar verildi. Reyting olarak iyi sonuçlar alıp kanalının yüzünü güldüren yapım, Haziran ayında sezon finali yapacak ve Eylül ayında yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler