MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan 125. bölümü TRT 1'de yayınlandı

Nurhan Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümünde Rüyam ve Sarp'ın evlilik krizi devam etti. Çapkınlıkları sürekli başına dert açan Sarp, Zengin Kız Fakir Oğlan 125. bölümde yine zor durumda kaldı.

Ufuk Özkan ve Ecem Özkaya Üstündağ'ın üstlendiği romantik-komedi tadındaki Zengin Kız Fakir Oğlan 125. bölümde Rüyam ve Sarp'ın düğününde beklenmedik olaylar silsilesi arka arkaya geldi. Diziinin son bölümünde Rüyam ve Sarp'ın nikah memuresinin, Sarp'ın eski sevgilisi olması, işleri karıştırmaya devam etti. Zengin Kız Fakir Oğlan 125. bölümü dün akşam saat 19:55'te TRT 1' ekranlarına geldi.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 125. BÖLÜM ÖZETİ

Rüyam ve Sarp'ın düğününde şok... Nikah memuresi Sarp'ın eski sevgilisi çıkınca, düğünde ortalık karıştı. Eski sevgilisi ile karşılaşan Sarp'ın birbirinden garip hareketleri ise görenleri şaşkına çevirdi.

GİZLİ ORGANİZASYON

Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümündeŞükrü ve Meryem'in de, düğün yapılan yerin başka bir bölümünde gizlice kendi düğünlerini yapmaları birbirinden komik anların yaşanmasına sebep oldu. Kemal Bey ve ailesinden gizli böyle bir organizasyona girişen Şükrü'yü ise sürpriz bir son bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler