MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En iyi selülit kremleri

Vücudunuzu bu selülit kremleriyle yaza hazırlayın! İşte sezonun en etkili selülit kremleri...

Havaların ısınmasıyla birlikte bikini vücudu için hazırlıklar da başladı. Vücudundaki portakal kabuğu görüntüsünden rahatsız olanlar için en etkili selülit kremlerini bir araya getirdik. Vücudu sıkılaştıran ve şekle sokan bu selülit kremleri, yaza hazırlık sürecinizde en yakın arkadaşınız olacak!

İşte en iyi selülit kremleri ve yağları...

Nuxe Body Huile Minceur
Body Huile Minceur, içerdiği kako özü, greyfurt, fındık ve susam yağlarıyla cilde sıkılık ve gerginlik sağlarken, selülitin rahatsız edici görüntüsünün azalmasına yardımcı oluyor. %99 doğal içeriğiyle dikkat çeken bu kremin yapılan testler sonucunda karın ve basen çevresinde 1,5 santimetreye varan incelme sağladığı ve cilt görünümünü %100 oranında düzelttiği de kanıtlandı.

Oriflame Perfect Body
Perfect Body Anti-Selülit Jel, selülit görünümünde azalma sağlarken, vücut hatlarının şekillenmesine yardımcı oluyor.

Shiseido Super Slimming Reducer
Shiseido Super Slimming Reducer kremi, güçlü incelme ve selülit önleyici etkisinin yanı sıra, cilt tonunu da düzenleyerek sıkılaştırıyor. Düzenli kullanıldığında ciltte sıkılaşma ve cilt yüzeyinde düzelme sağlayan bu krem, hatların yeniden şekillendirilmesine yardımcı olur.

Yves Rocher Exfoliating Botanical Key
Bamboo silikası içeren ve yağ yakımını kolaylaştıran Exfoliating Botanical Key peeling kremi, cildinizi ölü derilerden arındırıken sonrasında süreceğiniz sıkılaştırıcı kremlerin etkisini iki katına çıkarıyor.

Kerstin Florian Intensive Slimming Serum
Intensive Slimming Serum ; güçlü, inceltici aktifler ile bitkilerden elde edilen sıkılaştırıcı ve düzeltici özlerin birleşmesiyle selülit görünümünü minimuma indirir ve yağ dokusunu azaltmaya odaklı lipoliz sürecini aktive eder. Bu vücut serumu, cilde anında nüfuz ederek elastikiyeti artırır ve sorunlu bölgeyi gözle görülür şekilde incelterek pürüzsüz ve düzgün hatlara sahip olmanızı sağlar.

Sephora Slimming Oil
Sephora Slimming Oil, vücut hatlarını belirginleştiriyor ve selülit görünümünüzü en aza indiriyor. Yeşil çay ve pembe biber özü içeren bu krem; bacak, basen ve karın bölgesini sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda avokado yağı içeren Slimming Oil, kuru ciltleri nem desteği sağlayarak yumuşacık yapıyor.

Clarins Huile Tonic
%100 saf bitki özleri içeren vücut yağı, cilt dokusunun güçlenmesine ve incelmesine destek oluyor. Masajla uygulayarak kullanıldığında ise etkisini ikiye katlıyor. Vücudu sıkılaştıran bu yağ, dokularınızı inceltir, sağlamlaştırır ve kapiton görünümü yok etmeye yardım ederek, üstderiyi güçlendirir ve parlatır.

L'Occitane Almond Shaping Delight
Almond Shaping Delight, ferhatlatıcı etkiye sahip sıkılaştırıcı bir masaj jeli. Vücudun şekillenmesi ve incelmesi için son derece etkili bir ürün olan bu jel, içeriğindeki cilt sıkılaştırıcı badem özü ve silisyum bileşimiyle cildin elastikiyetini artırıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler