MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özlem Mekik ile 'Sofra Sanatı' günleri

Ekranların sevilen yüzü Özlem Mekik'in yeni projesi "Sofra Sanatı", evleri güzelleştiren ve yaşam alanlarına değer katan Home Sweet Home'un sponsorluğunda başlıyor.

Sofra sanatlarını yıllar içerisinde aldığı eğitim ve gelişen zevkleriyle sentezleyerek sunan Özlem Mekik, Home Sweet Home'un yeni mutfak ürünleri koleksiyonu ile yemek yemeyi bir ihtiyaç olmaktan çıkartıp keyfe dönüştürmenin püf noktalarını paylaşacak. Bu projede lezzetler kadar, nasıl sunuldukları ve sunulan sofraların düzenlemelerinin de bir o kadar önemli olduğu vurgulanarak; "şık bir sofra nasıl olmalı?", "genel sofra kuralları nelerdir?" gibi konuların yanı sıra sofra adabına ilişkin ilginç hikayelere de yer verilecek.
![]()
Masa örtülerindeki tasarım zenginliğini ve yemek takımlarındaki nadide el işçiliğini, yemeğin lezzetine eşlik eden enstrümanlar olarak değerlendiren Home Sweet Home, tekstil ve aksesuar gruplarında olduğu gibi mutfak ürünlerinde de detaylara verdiği önemi tasarımlarına yansıtıyor.

"Beşinci Mevsim'' olabilme hayaliyle çıktığı bu yolda, dünya kültüründen ilham aldığı koleksiyonlarını, başka bir dilde Dünya'ya geri verdiğini vurgulayan marka, 5.Mevsimin'' tüm mevsimleri kucaklayan pastoral tonlarında'' dinlenmek; ''rüstik ve romantik bahçelerinde'' seyir etmek isteyenleri, mağazalarına bekliyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler