MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ceyda Ateş köşeyi döndü'

Oyuncu Ceyda Ateşuzun süredir aşk yaşadığı iş adamı sevgilisi Buğra Toplusoy ile hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap verdi.

Buğra Toplusoy'un ailesine resti çekip Ceyda Ateş'e yüzük taktığı ve pes etmedikleri iddia edildi

Diğer yanda Ateş'in de tektaşını göstermesi sonucunda "Ceyda'dan müstakbel kayınpederine nispet pozu. Köşeyi döndü" şeklinde söylentiler ortaya çıktı.

Ceyda Ateş bu söylentiler hakkında sosyal medya hesabında şu sözleri paylaştı;

"Herkese merhaba. Bugün hakkımda çıkan haberler karşısında ne diyeceğimi şaşırmış bir şekilde sizlere açıklama yapmak istedim. İlk olarak belirtmek isterim ki yüzüğüm sanılanın aksine sadece aksesuar olsun diye kullandığım bir yüzük. Köşeyi döndü açıklamalarınız için tek cevabım var. Çok şükür mesleği olan kendi parasını hakkıyla kazanan bir oyuncuyum! Yaptığınız haberlerde benim de bir ailem olduğunu ve onları ne kadar yıprattığını unutmayın lütfen! Amerika'ya öncelikli geliş sebebim tabii ki erkek arkadaşım Buğra. Ama sizin Amerika'da nerede nasıl eğitim aldığımı bilmeden buraya geliş sebeplerimi çarpıtıyor olmanıza sadece gülüyorum. Lütfen işimle alakalı haberlerin peşinde olun. Benim önceliğim bu sizin de öyle olsun. Sevgiler."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler