MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Deniz Seki kendini kuaföre kilitletti

2.5 yıl hapis yatacak olan ünlü şarkıcı Deniz Seki gazetecilerden kaçınca...

Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarafından 'uyuşturucu ticareti yapmak'tan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve 2.5 yıl hapis yatacak olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün rutin saç bakımı için kuaföre gitti. Kuaför çıkış gazetecilere görüntü vermek istemeyen Seki, basın mensuplarını atlatmak için önce mekanın perdelerini indirtti. Seki daha sonraysa kuaför salonunun ışıklarını söndürttü.

2 Saat Direndi

Salondan çıkan çalışanlar kapıyı sanatçının üstüne kilitleyip mekandan ayrıldı. Kendisini 2 saat kuaföre kapatan Seki sonunda pes etti. Seki'yi kuaför salonuna gelen nişanlısı Faruk Salman dışarı çıkarttı. Seki gazetecilerin "Yaz aylarında nikah olacaktı. Planda bir değişiklik var mı?' sorusuna cevap vermedi. Salman ise 'Her şey aynı' demekle yetindi.

'ORAYA GİRERSE HAYATI KAYAR'

Bu arada sanatçı Emel Müftüoğlu, eski vokalisti ve yakın arkadaşı olan Deniz Seki için sanatçılarla harekete geçiyor. Müftüoğlu, Seki'nin yeniden hapse girecek olmasıyla ilgili "Çok üzgünüz bütün arkadaşlar Deniz için bir araya geleceğiz. Tekrar batağa sokulmamalı. Bedeli bu kadar ağır olmamalı. İnsan hayatı söz konusuysa biraz esnek olunabilir. Deniz oraya girerse hayatı kayar. Hep birlikte Başbakanımıza mı gideriz, Adalet Bakanımıza mı gideriz, çırpınıyoruz... " dedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler