MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ece Erken eski eşi Serkan Uçar'a dava açtı

Ece erken 8 ay önce boşandığı eşi Serkan Uçar'a babalık vazifesini yerine getirmediği gerekçesiyle dava açtı. Erken, şu sıralar Ceylan Çapa'yla aşk yaşayan eski eşine velayetin yeniden düzenlenmesi için mahkemeye başvurarak davacı oldu.

Kendisinden 11 yaş küçük Serkan Uçar'la geçtiğimiz yıl evlenen Ece Erken 1 yıllık sürdürebildikleri evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmişti. Boşanmanın ardından oğulları Eymen'in velayeti anneye verilmişti. Uçar içinde çocuğun bakımı için aylık 1500 dolar iştirak nafakası verilmesine kararlaştırılmıştı. Ece Erken şimdi eski eşine dava açarak velayetin yeniden düzenlenmesi için mahkemeye başvuruda bulundu.

İstanbul Aile Mahkamesi'nde görülen davada Erken, babanın çocuğa karşı ilgisiz davrandığını ileri sürerek boşanma protokolünde yer alan Uçar'ın oğlu Eymen'le görüşmesiyle ilgili hükümlerin yeniden düzenlenmesini istedi.

Erken'in avukatı, açılan dava dilekçesinde şunları söyledi:
"Davalı baba çocuğuna karşı ilgisiz davranmaktadır. Babalık vazifesini yapmıyor. Üç yaşından sonra küçük Eymen'in uzunca bir süre babasının yanında kalmaması için davayı açtık."

8 ay önce çift hakkında protokol şu şekilde düzenlenmişti:
"Boşanma protokolüne" göre Eymen'in velayeti anneye verildi. Oğlu için aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecek olan Serkan Uçar, çocuğunu her ayın birinci ve üçüncü haftası, cumartesi ve pazar günleri görecekti. Eymen 3 yaşına geldiğinde, babasının yanında kalabilecekti. Kreş ve eğitim masrafları ile sağlık sigortası da babası tarafından karşılanacaktı.

Ece Erken ve Serkan Uçar'ın boşanma protokolüne göre oğulları Eymen 3 yaşından sonra babasıyla kalabilecekti. Erken şimdi babanın ilgisizliğini ileri sürerek o maddenin değiştirilmesini talep ediyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler