MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Murat Cemcir: Arkadaş 12'den vurmuş

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in 2014 yılında rol aldıkları 'Kardeş Payı' dizisinde canlandırdıkları tesisatçı kardeşler, reklam yıldızı oldu

Beyoğlu'nda bir su tesisatçısı, dizinin afişini reklam panosu yaptı.

Anadolu'da bazı kıraathane ve büfe gibi yerlerde benzer şeylerle karşılaştığını belirten Murat Cemcir, "Biz bunları halk için yapıyoruz. Onur duydum. Arkadaş tam 12'den vurmuş" diye konuştu.

"NURİ BİLGE CEYLAN BANA İYİ GELDİ"

Gösterimi devam eden 'Çalgı Çengi İkimiz' de dahil olmak üzere rol aldığı filmlerin toplam izleyici sayısı 15 milyon 500 bin kişi olan aktör Murat Cemcir, Türk sinemasının ödül rekortmeni yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi 'Ahlat Ağacı'nda rol aldı.

Cemcir, bir babayı canlandırdığı film ve Nuri Bilge Ceylan hakkında "Benim için iyi bir deneyim oldu. Diğer filmlerimden farklı olduğu için ayrı bir haz aldım. 3.5 ay çekim yaptık. Nuri Bilge bana iyi geldi. Ben de Nuri Bilge'ye. Kendisi dünya tatlısı bir insan. Böylesine başarılı bir sinemacıyla çalıştığım için mutluyum" dedi.

Ceylan'ın Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazandığı 'Kış Uykusu'ndan sonraki ilk projesi olan 'Ahlat Ağacı', edebiyata âşık Sinan'ın Anadolu'nun yoksul bir kasabasında kitabını çıkarmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler