MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şebnem Bozoklu daha fazla dayanamadı, Instagram hesabını kapattı

Bodrum Gündoğan'da geçen günlerde bir villanın bahçesinde genç bir çocukla öpüşürken görüntülenen oyuncu Şebnem Bozoklu, Instagram hesabını gizledi.

Ünlü oyuncunun iç çamaşırıyla denize girdiği kareler sosyal medyada gündem yaratırken, basında çıkan haberlerin ardından 10 aydır ayrı yaşayan Emre İzer, ve Şebnem Bozoklu boşanma kararı aldı.

Bozoklu, dün Instagram sayfasında yeni filmi 'Yok Artık 2'nin afişini paylaştı. Fotoğrafın altına özel hayatıyla ilgili yüzlerce olumsuz yorum geldi. Yorumları tek tek silen Şebnem Bozoklu, hesabını gizli hale getirdi.


ŞEBNEM BOZOKLU CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Ünlü çiftin ayrılma kararı aldığını belirten Avukat Bahar Varol yazılı olarak şu açıklamayı yaptı;

Müvekkillerim Şebnem Bozoklu ve Emre İzer' in evlilikleri 10 aydır fiili olarak bitmiş; resmi olarak da sonlandırılması için yasal süreci başlatmam adına, karşılıklı anlaşarak gerekli talimatı geçtiğimiz hafta tarafıma vermişlerdir.

Adli yargıya intikal etmiş bu süreçte taraflar hakkında gizlice görüntülenerek haber yapılması ve yanlış bir algı oluşturulması sebebiyle, yine tarafların ortak kararıyla gizli tuttuğumuz bu süreci tüm kamuoyu ile paylaşma zarureti doğmuştur. Yapılacak haberlerde yasalar ve gazetecilik etiği gereği saygı çerçevesinin korunmasını önemle rica ederim.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler