MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2016'da Yunus Günçe ile Semih Öztürk yüzleşti

Survivor'da finale Atakan ile Serkay adını yazdırırken, yüzleşme gecesinde de Survivor 2016'nın tüm yarışmacıları bir araya geldi. Semih Öztürk, Yunus Günçe ile Atakan'ın arasında geçen 'omurgasızlık' tartışmasını yeniden gündeme taşıdı. İşte o anlar...

Survivor 2016'da yüzleşme gecesinde tüm yarışmacılar bir araya gelerek finale çıkan Atakan ve Serkay'a kafalarındaki soruları sordular. Semih Öztürk, Atakan ile Yunus Günçe'nin arasındaki 'omurgasızlık' tartışmasını tekrar açtı. İkilinin arası zaman zaman gerildi.

İşte Semih ile Yunus Günçe'nin arasında geçen tartışma:
Yunus Günçe, Atakan'a: Biz seninle bu omurgasız meselesini ben hiçbir zaman sana reddetdim mi? diye sordu. Atakan'da 'yok abi hallettik zaten' dedi. Günçe daha sonra Semih'e doğru konuşarak şunları söyledi:

'Biz bunları konuştuk Semih. Yok ipini çekeceğim, arkamdan bela oluyor demişsin. Biz Atakan'la bunları değerlendirdik ve başka noktaya geldik. Ve biz Atakan'la omurgasız olayını beraber aştık. Herhangi bir sorunun varsa, açmak istediğin bir konu varsa dikkatli seç. Ben öyle konuşmayı da biliyorum yani.

Zamanında 'teker teker gideceksiniz' dedin kastettiğin şey şu muydu acaba? Teker teker finale gideceksiniz? Çünkü ikisi gitti. Yani anlatabiliyor muyum? Ben buraya hesap görmeye gelmedim. Her soruya da açığım. Cevabını veremeyeceğim de hiçbir soru yok buradaki herkes dahil.'

SEMİH:**'ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA'**
'Başka istediğin gibi de oynayabiliriz dedin ya 'Elinden geleni ardına koyma Yusuf Günçe. Senin takıma verdiğin yaraları onarmaya çalışırken bak benim bu hale geldi tamam mı? Bunu baştan bence de kafana yazman gerekiyor.

İkincisi de diyorsun ki biz konuştuk bu omurgasız meselesini. Sonra da aştık bunları diyorsun. Sizin aranızdaki ilişki böyleyse bana garip geliyor. Benim çevremde böyle insanlar yok. Banane canım isterseniz dışarıya çıkın birlikte çiğköfte yemeye gidin, isterseniz de sahlep için. Beni ilgilendirmiyor. Ben dedikodu yapsaydım veya taşısaydım bir de dedin ya Atakan'la her şeyi konuştuk. Acaba Atakan'a ettiğin küfürleri de paylaştınız mı? Hadi bakalım ben buradayım yüreğin varsa etmedim de.

Yunus da 'yok etmedim' dedi ve tartışma sonlandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler