MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ünlü oyuncu eski erkek arkadaşıyla birbirine girdi

Ünlü İngiliz oyuncu Megan McKenna, bir aydır ayrı olduğu ve kendisini aldattığını iddia ettiği erkek arkadaşıyla sokak ortasında kavga etti.

Ünlü oyuncu Megan McKenna, geçen ay ayrıldığı erkek arkadaşı Pete Wicks ile bir ay sonra yolda karşılaştı. McKenna kendisini aldattığını ileri sürdüğü erkek arkadaşı Pete Wicks ile cadde oratsında kavga etti. Kavgayı Megan'nın oynadığı TOWİE dizisinin ekibi güçlükle ayırabildi.

BİRBİRLERİNİN ELBİSELERİNİ ÇEKTİLER

Çift kavaga esnasında o kadar bir birlerine yaklaştılar ki neredeyse burunları bir birlerine değecekti. Megan'nın erkek arkadaşı Pete, kendisine bağıran Megan'nın kolunu tuttu, daha sonra çift bir birlerini elbiselerini çekerek kavagaya devam ettiler.

KAVGA EDEN ÇİFTİ GÜÇLÜKLE AYIRABİLDİLER

Kavagayı gören dizi ekibinden bir bayan Megan'ı tutup geri çekerek kavgayı ayırmaya çalıştı. Daha sonra dizi ekibinin diğer görevlileri gelip çifti güçlükle ayırabildi.

ALDATMA İDDİASI YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKMIŞ

Görgü tanıkları ise Megan'nın ayrıldığı erkek arkadaşının kendisini ismiaçıklanmayan bir kadın ile aldattığını iddia ettiğini söyledi. İddialara göre Megan ayrıca, Pete'nin oyuncu Chloe Sims ile samimi olduğunu fotoğrafları Pete'ye gösterdikten sonra çift arasında kavaganın patlak vermiş.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler