MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gecenin Kraliçesi 15. Bölüm Fragman (Final)

Gecenin Kraliçesi 15. bölümüyle (final) 19 Nisan Salı akşamı Star TV ekranlarında..

Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisi final bölümü iyarın akşam ekrana gelecek.

Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı yayınlandı ama bu son fragman olacak. Çünkü Gecenin Kraliçesi dizisi artık final yapıyor. O3 Medya tarafından yapılan, Star TV tarafından 12 Ocak 2016'da yayımlanmaya başlayan dram-aksiyon-romantik türünde dizi olan Gecenin Kraliçesi'nin başrollerini Meryem Uzerli,Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaşıyordu.

GECENİN KRALİÇESİ FİNAL BÖLÜMÜ

Sabır ve sevgiyle hayata tutunan herkes bir gün mutluluğa kavuşacaktır. Alkan ailesinin üzerindeki kara bulutlar dağılmak bilmez. Esra Kartal'a özgürlüğünü verirken mutluluğunu almaya karar vermiştir, Selin talihsiz bir kaza geçirir. Hüma aşık olduğu adamla kendisine kol kanat geren adam arasında sıkışıp kalmıştır. Mert ise karanlık bir geçmişi bırakıp yeni bir yol çizme noktasındadır.. Hiç biri hayatlarına hükmeden Aziz'in ebediyen yanlarından ayrılacağını düşünmezler... Ne var ki bütün ailesini karşısında bulan Aziz'in tutunacağı tek bir dal bile kalmamıştır artık... Bu hayatta Ona mutluluk yoktur... bunu sonlandıracak tek kişi de kendisidir...

Sert rüzgarlarla savrulan Kartal, Esra, Hüma ve Mert rüzgarın dinmesiyle kendi kaderlerini yazacak kadar güçlüdürler artık.. Emanet yaşadıkları hayatlarının gerçek sahibi olmaya hazırdırlar... Bu dünyada mutluluğa giden yolun sabır, sevgi ve sükûnettin geçeceğini öğrenmişlerdir... Mutluluğu hak eden herkes gibi...

Yayın Günü: 19 Nisan Salı
Yayın Saati:20.00

GECENİN KRALİÇESİ DİZİSİ HAKKINDA

Gecenin Kraliçesi, O3 Medya tarafından yapılan, Star TV tarafından 12 Ocak 2016'da yayımlanmaya başlayan dram-aksiyon-romantik türünde olan ve başrollerini Meryem Uzerli,Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda tanıtılmıştır. Gecenin Kraliçesi'nin ilk bölümü Fransa'nın Grasse şehrinde ve Karadeniz'de çekildi. Dizinin İstanbul atağı ise tam anlamı ile ikinci bölümde başladı.
-
Rol Oyuncu
Selin Meryem Uzerli
Kartal Murat Yıldırım
Aziz Uğur Polat
Esra Funda Eryiğit
Emre Deniz Celiloğlu
Hüma Seda Akman
Mert Burak Deniz
Hakan Selim Bayraktar
Emine Nihan Büyükağaç
Sadık Ömür Arpacı
Selin'in Annesi Hürdem Reithmüller
-
GECENİN KRALİÇESİ MERYEM ÜZERLİ AÇIKLAMASI

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakteriyle hayatımıza giren Meryem Uzerli, 'tükendim' diyerek, ülkesi Berlin'e dönmüş; uzun zaman ekranlarda görünmemişti. Uzun zaman sonra başrolleri Murat Yıldırım ve Uğur Polat'la paylaştığı 'Gecenin Kraliçesi' dizisiyle ekranlara dönüş yapan Uzerli, beklediği ilgiyi bulamadı.

Dizinin reytinglerinin düşük olması ve istenilen başarıya ulaşılamaması nedeniyle erken final kararı alındı. Dizinin başrol oyuncusu ise; ekibe ve izleyenlerine sosyal medyadan veda etti.

Ekiple çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Uzerli, "Hayatımın en güzel zamanlarından biriydi… Acayip süper ekip! Herkese bu zaman için teşekkür ederim ve bizim seyircilerimize de… ?Çok büyük bir teşekkür! Büyük sevgi…" notunu düştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler