MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçerde 6. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarında izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi İçerde 6. yeni bölüm fragmanı aksiyon dolu sahnelerle ekrana geldi.

İçerde 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında yaşananlar olayların giderek büyüdüğünü gösteriyor. Sarp ve Celal arasındaki gizli hesaplaşma sürerken, Mert'te boş durmuyor. Yusuf müdür son operasyonda alınan başarısız sonuçtan sonra içlerinde köstebek olduğunu düşünüyor.

İçerde 6. bölüm fragmanı yayınlanan son bölümden sonra heyecanla bekleniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yusuf müdür, Kebapçı Celal'e operasyon düzenlemiş fakat istediğini elde edememişti. İçerde'nin son sahnelerinde bununda bir oyun olduğu ortaya çıktı.

İçerde son bölümde Sarp ve Yusuf, Celal'in planlarını çözerken, oyun içinde oyun oynanıyor.. Akın Işık diziye hızlı bir giriş yaparak daha ilk sahnelerde heyecan yarattı. Akın Işık karakterinin geçtiğimiz hafta Şener Şen'in oynacağı bomba etkisi yaratmış fakat bu iddia ilerleyen günlerde yalanlanmıştı.

İçerde'nin 5. bölümünde; Melek'in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip'ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal'in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal'in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun'un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun'un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp'ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler