MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kördüğüm 19. Bölüm Fragmanı

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kördüğüm 18. son bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklen 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin son bölümünde Enver Bey'in geri dönmesi ve intikam planlarını uygulaması ortalığı karıştırıyor.İşte Kördüğüm 19. bölüm fragmanı ve ayrıntılar...

Kördüğüm 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünde Enver, Feyza ve ailesinden intikam almak için planlarını harekete geçiriyor. Ali Nejat ve Naz arasındaki ilişki nereye gidiyor? Kördüğüm 19. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey'in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur.

Bu sırada Murat, Karasu Ailesi'nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza'nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat'ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur. Kendisini tehlikede hisseden Kaan'ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat'tan geri almayı başarır.

Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut'u Murat'a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey'in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır. Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler