MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

N'olur Ayrılalım 2. Bölüm Fragmanı

Fox Tv'nin çiçeği burnunda dizi N'Olur Ayrılalım 1. bölümü ile seyirciden tam not almayı başardı. N'Olur Ayrılalım 2. bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Peki, N'Olur Ayrılalım 2.bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte detaylar...

N'Olur Ayrılalım, 1.bölüm ile seyircileri ekrana bağladı. Fox Tv'nin yaz sezon dizilerinden olan N'Olur ayrılalım 1.bölümde neler yaşandı? N'Olur Ayrılalım 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki N'Olur Ayrılalım 2.bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

N'OLUR AYRILALIM 1.BÖLÜM ÖZETİ

Azize, abisi Yusuf ve babaannesi Nazife ile beraber yaşayan genç bir kızdır. Azize'nin tek isteği, iki yıldır yanında reji asistanı olarak çalıştığı ve deli divane olduğu televizyonun altın çocuğu Turgay Atalay'ın onu fark etmesidir. Turgay değil Azize'nin hislerini fark etmek, daha onun adını bile öğrenmemiştir bu iki yıl içinde.

Ulaş, kendisini yardıma muhtaç olan insanların sorunlarına dikkat çekmeye adamış bir belgesel yapımcısıdır. Ancak, Ulaş'ın sıradışı özelliği modern bir "Telli Baba" olmasıdır. Ulaş'ın terk ettiği kızlar, çok kısa bir zaman sonra hayatlarının erkekleri ile tanışmakta ve büyük bir aşk evliliği ile de mutluluğa yelken açmaktadırlar.

Turgay yeni programı için aykırı bir fikir arar. Turgay Ulaş efsanesine bayılır ve anında yeni programının adına karar verir; N'olur Ayrılalım! İsimsiz genç bir kız Ulaş ile sevgili olacak, Ulaş kızı terk ettikten sonra ise o kız gidip hayatının aşkını bulacaktır. Tüm bu süreci de Turgay ve ekibi gizli kamera ile saniye saniye çekecektir.

N'OLUR AYRILALIM OYUNCULARI

Nilay Duru (Azize Ilgazoğlu)

Aras Aydın (Ulaş Vardar)

Gürgen Öz (Turgay Atalay ),

Nilperi Şahinkaya (Temmuz Akıncı)

Osman Karakoç (Yusuf Ilgazoğlu)

Hilal Uysun (Çiğdem Şanlı)

Duygu Karaca (Saadet Börekçi)

Ayşe Selen (Nazife hanım)

Meriç Başaran (Şükufe Börekçi)

Hüseyin Soysalan (Nadir Erciyesli)

Özgül Sağdıç (Irmak Erciyesli)

Eray Ayaz (Ateş Erciyesli)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler