MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seksenler 187. Bölüm Fragmanı

Seksenler 187. bölümüyle 02 Nisan Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında...

TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizisi Seksenler'de komedi dolu anlar yaşanmaya devam ediyor.

Dönem dizileri arasında en çok sevilen yapım olmayı başararak Cumartesi akşamlarına damgasını vuruyor. Ülkemiz açısından özel bir dönem olarak kabul edilen 80'lerdeki aile ilişkilerini, mahalle hayatını ve aşkın saflığını en güzel haliyle anlatıyor. Bu yüzden de seyirciden tam not almayı başarıyor. Heyecanla takip edilen Seksenler 187. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Çınaraltı mahallesi sakinlerinin milli maç heyecanı yaşadığına şahitlik ediyoruz.

Her hafta mahalleliyi ilgilendiren olaylar anlatılıyor. Hatırlanacağı üzere Ergun ve Nazlı muhteşem bir düğünle dünya evine girmeyi başarmıştı. Mahalle halkı düğün için elinden geleni yapmış, birlik ve beraberlik duygusunun yeniden yeşermesini sağlamıştı. Lakin, genç çiftimizin arasına kara kedi giriyor. Evliliğin ilk dönemlerinde herkesin sorun yaşayacağı büyükler tarafından gençlere anlatılıyor. Buna rağmen Nazlı gözyaşlarına hakim olamıyor. Ergun, belediye de işe girmiş olmasının sevincini yaşayamadan sorunların içine dalıyor. Nazlı'nın kalbini kazanmak için yeniden mücadele etmeye başlayan Ergun birbirinden ilginç ve komik olaylara bulaşıyor. Sonuç olarak Ergun ve Nazlı barışıyor ve mahalleli de rahat bir nefes alıyor.

Komiser Rıza ve eşi Emel'de çiftin sorunlarının çözülmesine yardımcı olurken, evliliğe dair tavsiyeler de bulunuyorlar. Milli maç nedeniyle her evin balkonuna Türk bayrakları asılıyor. Tam bir cümbüşün yaşandığı Çınaraltında komedi tavan yapıyor. Fehmi ve Rukiye cephesinde ise evlilik hazırlıklarının başladığını görüyoruz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler